Villa fra EDC

Thyborønvej 12, Klinkby

7620 Lemvig

650.000 kr.

5 rum, 130 m²
Ny Pris

Fin murmestervilla med dejlig have og udsigt til åben landskab

Hér får du en hyggelig murmestervilla som ligger tæt på skole, daginstitution mm. Vinduer og døre er delvis udskiftet, og bagved huset er en nem og stor have med mange muligheder, god terrasse og bålplads hvor du kan nyde udsigten til marker og det kuperede landskab ind imod Lemvig - Der er kig til fjorden.

Huset er indrettet i 3 etager med stueplan, 1. sal og godt udnyttet samt brugbar kælder med gode kvadratmeter til aktivitetsrum til børnene, opbevaring, værksted eller anden pladskrævende hobby.
Ejendommen er holdt i ensartet stil så det udvendige passer til det indvendige interiør og giver en rød tråd igennem huset.

I stueplan er der indgang til stor og fin entré med trappe op til 1. sal. Herfra kommer du ind i hyggeligt køkkenalrum med lyst køkken i landlig stil og med god plads til spisebord, hvor hele familien kan samles omkring.
Endvidere i stueplan finder du to stuer i åbent forbindelse med hinanden, hvor der i den ene er en fin detalje med karnap og godt lys ind igennem vinduespartiet.
Fra entréen er der adgang til toilet.
1. salen er indrettet med 4 værelser og i den ene er der udgang til altan.
Kælderen er praktisk udnyttet med vaskerum, badeværelse, gangareal samt tre store og gode disponible rum - Der er egen indgang til kælder udefra.
Fra alrummet er der udgang til en skøn træterrasse, der er hævet over jorden og dermed en bedre udsigt ud over området.

Haven er fint vedligeholdt både foran og bagved huset og anlagt fortrinsvist med græsplæne og tæt beplantning i form af træer og buske omkring.

Huset opvarmes ved fjernvarme og suppleres fint af brændeovnen, der er placeret i stuen.

Fra huset er du i cykelafstand til Klinkby Alt-i-et, der har både hal, skole, daginstitution (0-6 år), og flere foreninger holder til i nævnte lokaler - Det hele ligger i forbindelse med hinanden, så det er nemt ift. børn, fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv. for alle aldre. Blandt den aktive lo­kal­be­folk­ning er der et godt sammenhold og flere arrangementer hvert år - blandt andet fælles-spisning, julefrokost, revy mv., hvor der til alle arrangementer er god opbakning. Læs meget mere på hjemmesiden: - eller følg med på facebook: "Lands­by­ord­nin­gen i Klinkby". Du bliver en del af en lille hyggelig landsby, men samtidig også en del af et stort geografisk opland af landsbyboere, der gør meget for både at tænke nye tiltag samt holde gang i nuværende aktiviteter.
Indenfor 10 kilometer finder du både Vesterhavet, Limfjorden samt Klosterheden, der året rundt byder på skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser.

Kunne du tænke dig at høre mere om denne fine villa og kigge med indenfor, så ring til EDC Lemvig allerede i dag og aftal tid til en uforpligtende fremvisning på tlf. 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.371 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
28
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.560 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.816 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
17,9

Oplysninger

Sagsnr.
71104572
Boligareal
130 m²
Rum/værelser
5
Grundareal
781 m²
Antal etager
3
Byggeår
1940
Ombygget
1973
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.340 kr.
Pris/m²
4.233 kr.
Liggetid
387 dage
Pris
698.500 kr.
Prisudvikling
0 %
Kælder
80 m²
Vægtet areal
165 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
35.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.874 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.041 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 5596 63 40 00EDC Lemvig