Villa fra EDC

Bækmarksbrovej 147, Bøvling

7650 Bøvlingbjerg

7/5 rum, 159 m²
Solgt

KOM GERNE MED ET BUD!!! Gode rammer, mange muligheder, stor grund, billig varmekilde

Hér er der tale om et funktionelt og velindrettet 1. plans hus med flere muligheder – Alt efter hvilke boligbehov dig og evt. familie har til jeres kommende hjem.
Vejen har I på ene side, men bagved huset ligger en stor og sydvendt have med overdækket terrasse og rig mulighed for at udfolde alle sine kreative haveønsker på den store grund – Hele 1.540 m2 får du på denne matrikel.

Som en bonus kan ejendommen bruges som sommerhus, hvis dette ønskes.

Huset har i 1976 fået en tilbygning, som helt oplagt kan benyttes til børne/te­e­na­ge­af­de­ling med eget bad og indgang.
Huset har i alt 5 værelser og endvidere to badeværelser.
Lige i hjertet af huset ligger køkken, køkken/alrum og stue tæt op af hinanden. Hér kunne man med stor fordel åbne op imellem rummene - dels for at bringe endnu mere lys ind i huset – Men også at tilføre huset et moderne og familievenligt miljø hvor der er plads til at alle kan samles.
Bryggers er lavet i nyere tid, og vinduer er udskiftet til PVC, Der gør det nemmere for jer i forhold til vedligehold.

Opvarmning sker ved fjernvarme, og giver jer dermed en billig og økonomisk god løsning i form af en varmekilde der ikke kræver store udgifter fremadrettet - Bemærk den fine energimærkning.

Alt i alt en fin ejendom med mange muligheder både ude og inde - Tilmed mange kvadratmeter i gode rammer til en fornuftig pris, der giver plads til forbedringer i huset ud fra egne ønsker og behov.

Bøvlingbjerg er et velfungerende og aktivt lokalsamfund med både friskole, Idræt­s­ef­ter­sko­le, sportshal, foreningsliv, tankstation og dag­lig­va­re­ind­køb. Den barske, men smukke natur ved vestkysten er lige rundt om dig og Ikke mange kilometer fra byen har du Vesterhavet. Byen har alle muligheder for forskellige fri­tidsak­ti­vi­te­ter, uanset om det er sport, friluftsliv og andre aktiviteter for alle aldre. Sammenhold er i højsæde, og flere gange om året er der arrangementer i Borgerforening eller øvrige foreninger der skaber et godt og socialt fundament for at holde byen i gang. De to kunstnere fra henholdsvis Horn­va­re­fa­brik­ken samt Maagard Glaskunst er med til at sætte Bøvlingbjerg på verdenskortet, så ønsker du at bo i en mindre men hyggelig landsby midt i den vestjyske natur, så kunne Bøvlingbjerg være et fint bud.

Har denne ejendom vækket din interesse - så ring til EDC Lemvig allerede i dag på tlf. 9663400 og bestil en uforpligtende fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104904
Boligareal
159 m²
Vægtet areal
173 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.540 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Ombygget
1976
Energimærke
C
Liggetid
349 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00