Villa fra EDC

Høvsørevej 25

7650 Bøvlingbjerg

465.000 kr.

5/4 rum, 112 m²

Lys og velholdt villa med nyt tag - mulighed for hurtig overtagelse

Med børnehaven lige rundt om hjørnet har denne villa i Bøvling ikke mindst potentiale som familiebolig. Men indretningen er fleksibel, ligesom standen er velholdt, og derfor er der tale om et hus, der henvender sig til et bredt publikum. En farverig og desuden ugeneret have følger med, og I har endda en fin udestue til årets ubeslutsomme over­gangs­må­ne­der.

Blandt boligens fortrin er mange allerede synlige ved første øjekast. Selvom I møder en klassisk 60'er-villa, er ejendommen nemlig udstyret med et nyt tag, som har praktisk listedækning. Også den integrerede garage på 32 m² har samme pæne tagtype, og ligesom selve huset er garagen solidt opført i røde mursten. Foretrækker I alligevel at parkere i indkørslen, har I dermed gode muligheder for at få mere ud af de disponible kvadratmeter, der eksempelvis egner sig fint som hobbyafdeling.

Boligen fordeler sig ganske rigtigt i to etager, men den opmærksomme boligjæger vil hurtigt gennemskue mulighederne med den gode planløsning. De fire værelser fordeler sig to og to på hver etage, så I kan indrette børneafdeling eller gæsteværelser på første sal og på den måde helt slippe for trapperne. I vil også bemærke, at badeværelset og boligens bryggers ligger i stueplan, og sidstnævnte har endda tørskoet adgang til garagen via et lille, praktisk overdække bag huset. Afrundingsvis får I gode fællesrum, og mens køkkenet har plads til et mindre spisebord, kan stuen indrettes med en række forskellige op­holds­af­de­lin­ger.

Mod syd indtager udestuen en solrig og ugeneret plads, og herfra har I videre forbindelse til baghaven. Under åben himmel bringer den solrige fliseterrasse jer helt tæt på havens blomsterflor, som tæller alt fra røde roser til surbundsbede med hortensia og rododendron. Her er kort sagt lidt at glæde sig over hele året, mens den grønne plæne efterlader fin plads til aktiviteter i børnehøjde.

Bøvlingbjerg markerer sig som et hyggeligt landsbysamfund af den kernesunde slags. Lokalt finder I både friskole, institutioner og idrætshal, og med Dagli'Brugsen har I pladen fuld af hverdagens nødvendigheder. I for­sam­lings­hu­set kan I deltage i fællesspisning eller foredrag, mens byen er et fint og desuden kystnært udgangspunkt med ca. 8 km til Vesterhavets fine badestrande, hvis I holder af at opleve egnens små og store hemmeligheder i weekenden.

Der er mulighed for hurtig overtagelse, så kontakt EDC Lemvig allerede i dag på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.371 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
28
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.560 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.816 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104722
Boligareal
112 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
819 m²
Antal etager
2
Byggeår
1963
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.046 kr.
Pris/m²
3.843 kr.
Liggetid
320 dage
Pris
465.000 kr.
Prisudvikling
-19,00 %
Vægtet areal
121 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.835 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.221 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 8696 63 40 00EDC Lemvig