Villa fra EDC

Engvej 2

7673 Harboøre

475.000 kr.

6/5 rum, 149 m²

Oplagt som sommerhuse - tæt ved fjord og Haarum havn

I Harboøres nære opland findes et stort og fantastisk som­mer­hu­s­om­rå­de, som Engvej også er en del af. Med kort afstand til fjorden og få minutters kørsel til havet, ligger der flere af de ældre helårshuse ligesom Engvej 2.
Disse huse er fortsat registreret som helårshuse, men må gerne benyttes som sommerhus.

Engvej 2 er en oplagt mulighed for at købe jer et billigt hus på en stor grund tæt på fjord og smuk natur.

Huset trænger til en kærlig hånd, men er hænderne rigtig skruet på, og søger du et hus, hvor du kan sætte dit eget præg - så er der et fint emne gemt i dette hus. Dette kan blive et dejligt lille fristed og danne skønne ramme om de næste mange ferier ved vestkysten.

Huset er indrettet med hele 5 værelser, hvoraf det største har god op­be­va­rings­plads i de indbyggede skabe. Udover de 5 værelser har huset både badeværelse samt ekstra toilet.
Envidere praktisk vaskerum, fyrrum samt entré.

Hvis man overvejer en lidt større renovering i huset, kunne man med fordel lægge gang og køkken sammen, for at skabe et lyst og imødekommende samlingssted i form af et dejligt køkkenalrum - På denne måde vil adgangen til stuen også kommer lidt tættere på køkkenet.

Som fritidshus er der masser af kvadratmeter at gøre med, og på samme måde er der rig mulighed for, at man på grunden har plads til både større og mindre udeaktiviteter, etablering af shelter/bål plads, større terrasse i den sydøstvendte have eller hvad I ellers drømmer om i jeres nye bolig eller sommerhus.

Tag med os forbi og se om ejendommen hér kan opfylde jeres ønsker.

Harboøre som er nærmeste landsby til huset hér er en hyggelig stationsby med ca. 1.600 indbyggere.

Byen har flere ind­købs­mu­lig­he­der, som blandt andet også servicerer det store som­mer­hu­s­om­rå­de langs Vesterhavet. Der er børnehave, SFO og folkeskole, som ligger i gåafstand fra huset. Foreningslivet er meget aktivt, og der er mange tilbud til både store og små, ung som gammel i det store Harboøre center, hvor der årligt afholdes mange forskellige arrangementer for byen og dens opland.

Det sidste nye skud er Nørregade 18b, som er et smukt og hyggeligt kultursted med koncerter, foredrag og andre fine aktiviteter.

Der er ca. 10 min. kørsel til Thyborøn og knap 15 min. kørsel til Lemvig, og begge er havnebyer med adskillige ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel.

Lige rundt om Harboøre finder du den smukke og barske natur som er kendetegnet for vestkysten og Vesterhavet. Netop ved vandet får du na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

Aktiviteterne i området omfatter blandt andet Adventure Golf, Fodgolf, Ridning, windsurfing, Harboøre centret og meget mere. I Harboøre centret er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din fritid, er der her et rigtigt godt område.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.371 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
28
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.560 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.816 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104977
Boligareal
149 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
2.096 m²
Antal etager
1
Byggeår
1962
Ombygget
1979
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
1.366 kr.
Pris/m²
3.065 kr.
Liggetid
72 dage
Pris
475.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Vægtet areal
155 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.895 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.267 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig