Villa fra EDC

Søndergade 38

7673 Harboøre

349.000 kr.

5/3 rum, 103 m²

Charmerende og vedligeholdt villa med fin gårdhave

På en central adresse i hyggelige Harboøre ligger denne ka­rak­te­ri­sti­ske villa, som med sine 103 m² egner sig lige fint til helårs- og fritidsbolig. Den gode beliggenhed i byen bejler ligeledes til flere målgrupper med få skridt til indkøb og et par kilometer til vandet. Huset er desuden løbende opdateret og er klar til overtagelse.

Den attraktive beliggenhed kommer jer til gode, uanset om I ser potentialet for en dejlig fritidsbolig, eller I vil flytte fol­ke­re­gi­ste­radres­sen permanent til Søndergade 38. Byen har lidt af det hele, og I kommer til at bo stort set lige over for skolen og 200 meter fra byens supermarkeder. Men herude vestpå er det ikke nødvendigvis det praktiske, der er allervigtigst. Det er tværtimod samspillet med naturen, en fri fornemmelse, hvor der altid er højt til himlen. Der er i øvrigt ikke mere end en kilometer til som­mer­hu­s­om­rå­det ved Vrist og dermed næsten lige så kort afstand til Vesterhavet og stranden herfra som fra selve feriebyen.

Villaen er opført i 1918, og derfor fremstår huset karakteristisk med gesims og halvvalmet tag. Facaden er malet i en lys, gul farve, som sammen med det orangerøde tag i betontagsten bidrager med et humørløftende udtryk. Med en tilhørende grund på 262 m² er der blevet plads til en nem og ugeneret gårdhave, som ikke kræver det store pas­nings­ar­bej­de – perfekt til feriefolket eller til jer, som vil bruge jeres tid på andet end havearbejde.

Boligen fordeler pladsen over to etager, og førstesalen er dedikeret to af i alt tre værelser. Det sidste værelse ligger for sig selv i bunden af et inddraget baghus, som også inkluderer et badeværelse og et bryggers. Opholdsrummene er dog boligens største aktiv, hvor både opholdsstuen og køkken-alrummet nyder en vis rummelighed. Et gen­nem­strøm­men­de lysindfald gør sig gældende, og de to afdelinger adskilles let af en skydedør, men oftest vil I nok foretrække den åbne forbindelse og sammenhæng mellem rummene. Inventaret i boligen er gennemgående pænt og hvidt, og der er luft i budgettet til, at I selv kan sætte jeres præg på indretningen, hvis I ønsker det.

Harboøre er en hyggelig stationsby med ca. 1.600 indbyggere. Den imødekommende lo­kal­be­folk­ning har et godt sammenhold, og der er mange ildsjæle der står for adskillige arrangementer i løbet af året, og sørger for liv i byen.

Byen har flere ind­købs­mu­lig­he­der, som blandt andet også servicerer det store som­mer­hu­s­om­rå­de langs Vesterhavet. Der er børnehave, SFO og folkeskole, som ligger i gåafstand fra huset. Foreningslivet er meget aktivt, og der er mange tilbud til både store og små, ung som gammel i det store Harboøre center, hvor der årligt afholdes mange forskellige arrangementer for byen og dens opland.

Det sidste nye skud er Nørregade 18b, som er et smukt og hyggeligt kultursted med koncerter, foredrag og andre fine aktiviteter.

Der er ca. 10 min. kørsel til Thyborøn og knap 15 min. kørsel til Lemvig, og begge er havnebyer med adskillige ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel.

Lige rundt om Harboøre finder du den smukke og barske natur som er kendetegnet for vestkysten og Vesterhavet. Netop ved vandet får du na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

Aktiviteterne i området omfatter blandt andet Adventure Golf, Fodgolf, Ridning, windsurfing, Harboøre centret og meget mere. I Harboøre centret er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din fritid, er der her et rigtigt godt område.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.371 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
28
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.560 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.816 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
17,9

Oplysninger

Sagsnr.
71104525
Boligareal
103 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
262 m²
Antal etager
2
Byggeår
1918
Ombygget
1975
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
951 kr.
Pris/m²
3.324 kr.
Liggetid
227 dage
Pris
349.000 kr.
Prisudvikling
-12 %
Vægtet areal
105 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.069 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.624 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig