Villa fra EDC

Ballerumvej 41

7700 Thisted

1.595.000 kr.

8/6 rum, 308 m²
Evt. bytte med mindre hus

Med en lejer på 1. sal kan du bo gratis!

Flot moderniseret ejendom, omringet af grønne marker.
Til trods for beliggenheden i den landlige idyl er du kun en cykeltur på 1 km fra Thisted byskilt, hvor ud­dan­nel­ses­cen­ter, idrætsanlæg og svømmehal er placeret. Og turen bliver nu etableret med dobbeltsporet cykelsti, så børnene kan cykle fredeligt til og fra skole og sport.
Den store grund, på 2.547 m2 er anlagt med stor grusbelagt gårdsplads med gode par­ke­rings­for­hold samt en nem have med plads til børnenes fodboldbane og trampolin. Imens kan de voksne nyde udelivet på terrassen.

Ejendommen er gennemgribende renoveret og moderniseret i stueetagen i 2014 med blandt andet køkken, badeværelse, bryggers og flisebelagt gulv, som er efterisoleret og med gulvvarme. Her er et samlet boligareal på 308 m2 og hertil kommer et indbygget udhus på 112 m2.

Stueplan er indrettet med: Entre med spindeltrappe til 1. sal. Stor vinkelstue i åben forbindelse til køkken alrum med hvidmalet inventar og træbordplade. Baggang/bryggers med bordplads og installation for vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med grå klinker, gulvvarme og bord­ar­ran­ge­ment samt bruseniche. 2 værelser samt 1 soveværelse.
1. sal er indrettet med: Repos med adgang til 2 værelser samt badeværelse med frit hængende vaske, kar og flotte grønne klinker på væg. Stort soveværelse med skabsvæg. Køkken med spiseplads i delvis åben forbindelse til stuen. Her er loft til kip med fritlagte bjælker, flot originalt parketgulv samt udgang til altan.

En stor og rummelig ejendom med plads til den store familie eller til dig der ønsker en ejendom til udlejning.

Så kontakt os nu for nærmere information ligesom vi allerede nu står klar til en fremvisning af ejendommen.

Positive tanker skaber positive resultater

En positiv tankegang medfører en dominoeffekt af gode oplevelser, glæde og lykke. Både for mig, min familie og mine kunder.

Michael Wismann Larsen

Ejendomsmægler, indehaver & MDE

mla@edc.dk97 92 37 00EDC Hanne & Hugo Larsen