Villa fra EDC

Dragsbæk Fjordvej 8

7700 Thisted

1.275.000 kr.

3/2 rum, 108 m²
174 m2 villa inkl. kælder

Charmerende byhus med kik til Limfjorden

174 m2 bolig i en meget charmerende villa trukket tilbage på blind villavej i Thisted.

Velholdt rødstens - 1½-plansvilla med kælder. Beliggende fredeligt på blind stikvej nær fjorden. Villaen er omkranset af en lukket læhave med frugttræer m.v. Endvidere flot forhaveparti med dobbeltcarport med buet tag. Der er en god træterrasse, hvor man kan sidde i læ, et skur til opbevaring, mindre drivhus, gen­nem­gangs­skur til haveredskaber samt mindre have mod nord.

Huset er bygget i 1937 og senere moderniseret i kælderen af nuværende ejer. Der er hvide plast­ter­mor­u­der m/energiglas på nær 1 stk. Boligarealet er på 66 m2 i stueplan + kælder på 66 m2 + tagetage på 42 m2. Ydermere carport fra 2007 på 47 m2 inkl. 12 m2 udhus. Afhøvlede trægulve i stue og på 1. sal. Taget og zinktagrender er renoveret i 2009.

HØJ STUEPLAN: Lys stue med trægulv og kik til fjorden (tidligere to rum), KVIK køkken (ludbehandlede elementer, merbau stavparketgulv) med lille spiseplads, mindre viktualierum samt nedgang til kælder (lidt stejl trappe), gæsteindgang med gæstetoilet.

1 SAL: Lyst værelse med adgang til altan og vinterkik til fjorden, stort værelse m/udsigt til fjorden samt disponibelt rum til opbevaring.

KÆLDER (ca. 2 m loftshøjde): trapperum m/trægulv, 2 store disponible rum (det ene er omdannet til et opbevaringsrum/værksted), stort badeværelse (hvidt bord­ar­ran­ge­ment, hvide gulvklinker m/varme, muret bruser). Fint skabs­ar­ran­ge­ment samt plads til vaskemaskine/tørretumbler.

Stedsevarende boligophold i kælderen er ikke tilladt.

Føl dig tryg, når du handler bolig i Thy

Vi gør os umage hver eneste dag for, at du skal have tillid til, at vi følger dig trygt gennem din bolighandel hos os.

Mette Hundahl Gravesen

Indehaver, ejendomsmægler, valuar, MDE.

mhg.770@edc.dk20 49 49 9997 92 19 99EDC Jørgen Gravesen