Villa fra EDC

Lykkesvej 15, Tilsted

7700 Thisted

1.450.000 kr.

6/5 rum, 198 m²

Særdeles rummelig villa i Tilsted

Særdeles rummelig villa beliggende på rolig villavej i Tilsted. Huset ligger med sydvendt have med dertilhørende terrasse.
Oprindeligt opført 1962 og tilbygget i 70'erne, og har qua sin størrelse masser af muligheder for den pladskrævende familie.

Huset er med hele 5 værelser, hvor 4 af disse fordeler sig på 1. salen. 2 af værelserne heroppe har udgang til solrig svalegang mod syd. Desuden er der badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
I husets stueplan er der fint spisekøkken med lyse elementer og plads til hele familien. Ydermere er der rummelig stue med flotte synlige bjælker i loftet og udgang til den sydvendte terrasse. Badeværelse med kar samt et seperat bryggers.

Tilsted er et område i positiv udvikling! Der er 2 supermarkeder til hverdagens fornødenheder, og skole og børnehave ligger indenfor cykelafstand til huset. Desuden bliver man en del af et aktivt lokalsamfund, hvor der er arrangementer nærmest året rundt.

Positive tanker skaber positive resultater

En positiv tankegang medfører en dominoeffekt af gode oplevelser, glæde og lykke. Både for mig, min familie og mine kunder.

Michael Wismann Larsen

Ejendomsmægler, indehaver & MDE

mla@edc.dk97 92 37 00EDC Hanne & Hugo Larsen