Villa fra EDC

Elmevænget 56

7730 Hanstholm

995.000 kr.

6/3 rum, 211 m²
Masser af muligheder

Stort, rummeligt hus

Plads til den store familie i Hanstholm.

Rød­stensvin­kel­vil­la med eternittag og træ/alu-termoruder de fleste steder. Huset er opført i 1964 og tilbygget i 1972. Boligen er i stueplan på 171 m2 og kælder på 40 m2, i alt 211 m2, deruover kommer en muret garage på 24 m2 med elhejs samt et udhus/skur på 11 m2 (Ej registreret på BBR). Det hele er beliggende på stille villavej med en lukket gårdhave, ter­ras­se­par­ti­er mod syd og med en pæn og veltrimmet have. Der er 10 fag solpaneler på huset (til strøm).

Huset er indrettet med: Entré med adgang til gæstetoilet med hvide klinker på væg og mosaikfliser på gulvet (kan evt lægges sammen og laves til badeværelse).
Ældre køkken med lyse elementer og adgang til originalt bryggers med plads til vaskemaskine og kummefryser. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til god spiseafdeling i "mellemgang/stue" samt spisestue med adgang til terrasse mod syd. 2 stuer en suite, hvor af den ene er en pejsestue (tilbygning), dog virker pejsen ikke. Derudover har stuen udgang til sydvendt terrasse, samt nedgang til husets kælder via en spindeltrappe.
I selvstændigt afsnit i stueplan er der badeværelse, som er blevet moderniseret i 1998 med bruser og lyst bord­ar­ran­ge­ment samt lyse klinker med gulvvarme. Soveværelse samt to børneværelser med gulvtæppe og flotte originale træskabe.

Kælderen er indrettet med: trapperum med gulvtæppe samt 2 gæsteværelser.

Over det meste af huset er der tæppe belagte parketgulve.

Gør brug af mere end 45 års lokalerfaring i Thy

Vi gør os umage hver eneste dag for, at du, i din bolighandel, kan drage fordel af vores mangeårige lokalerfaring i Thy.

Jørgen Gravesen

Indehaver, ejendomsmægler, valuar, MDE

jg.770@edc.dk21 70 19 9997 92 19 99EDC Jørgen Gravesen