Villa fra EDC

Møgelvej 106, Sundby

7752 Snedsted

495.000 kr.

3/2 rum, 84 m²

Velholdt villa med stor garage/udhus samt kld. med hobbyrum ialt 167 m2 udhus.

Velholdt villa opført i røde sten med eternittag og plast­term­ovin­du­er. Huset er beliggende med nem grund udlagt i græs og grus men til gengæld med et stort udhus/garagebygning med god plads til campingvognen eller til hobbymanden. Herfra adgang til god kld. med rummeligt værksted og lagerrum. Samlet 167 m2. kld og udhus. Huset er er registreret med 142 m2. bolig heraf 58 m2 på 1. sal, de 58 m2 på 1. sal er forberedt til beboelse, se beskrivelse.

Huset er beliggende centralt i Sundby Thy med let adgang til hovedvejen og med busforbindelse til Thisted/Struer lige ved døren. Kun ca. 8 km. til Thisted og 3,8 km. ad sikker vej til nærmeste skole i Snedsted hvor du tillige finder ind­købs­mu­lig­he­der, butikker, samt hal og svømmehal m.m.

Indeholder: Entre med adgang til kontor/mindre værelse med plankegulv. Pænt HTH køkken med hvide elementer m/kirsebærkant og plads til at lave et lille viktualierum. Lys stue med flot lakeret plankegulv samt stort soveværelse med plankegulv. Endvidere pænt badeværelse ca. 10 år gammelt med plads til vaskesøjle, gulvvarme og hvide HTH elementer samt stor bruseniche.Baggang med nedgang til kælder og opgang til 1. sal som er klargjort til indretning af 3-4 værelser, der er trukket nyt strøm, isoleret opsat gibsvægge, ligesom varmerør og radiatorer følger med. Endvidere forberedt til toilet med håndvask. Der mangler kun skillevægge, gulve og væv på vægge samt maling.
Sælger som er pensioneret tømrer kan evt. mod betaling færdigindrette 1. sal- forhør nærmere ved mægler.

Kld. indrettet med stort lagerrum evt. værksted samt mindre lagerrum og et disp. rum, der evt. kan indrettes bryggers.

Sælger kan færdiglave 1. sal med 4 værelser ekskl. gulv samt malerarbejde til kr. 50.000


Udhus/garage med støbt bund på ialt 83 m2. samt overdækning ved siden af til trailer/campingvogn.

Tv/Internet: You see tv og internet.

Faglighed og omhyggelig.

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Mette Bjarking

ejendomsmægler, indehaver

mc.776@edc.dk20 14 70 0858 58 76 21EDC Hurup Thy