Villa fra EDC

Stagstrup Skolevej 9, Stagstrup

7752 Snedsted

1.445.000 kr.

5/4 rum, 229 m²

Flot charmerende landsted i Stagstrup

Flot charmerende landsted i Stagstrup, beliggende på velanlagt grund med frugthave, bålplads, terrasse og højbede. Ejendommen fremtræder med hvidmalede ydermure og sortmalet pladetag samt sprossede vinduer.

Ejendommen er beliggende i Stagstrup på naturskøn grund med udsigt til åbne marker. Omkring ejendommen er der plantet 3 rækker læbælte. Ejendommen er beliggende ca. 4km fra Koldby, 1,5km fra Sundby og 13 km fra Thisted med busdrift og skolebus til døren.

Indeholder entre med klinkegulv. Badeværelse med spa. Kvik køkken fra 2017 med kogeø og stor spisestue med udgang til gården. Op­holds­af­de­ling hvorfra der er trappe til 1 sal. Stort flot bryggers fra 2017 med Kvik elementer og combi el vandvarmer. Fra bryggers er der udgang til overdækket parti hvorfra der er udgang til udhusdelen. Gulvvarme i bad, entre og baggang. 1 sal. indeholder: Stor fordelingsgang, 2 store værelser og 2 børneværelser (alle med el radiatorer). Badeværelse med bruseniche. Udhus indeholder fyrrum og værksted med stokerfyr. Stort alrum med klinkegulv, hvælvede teglstens lofter samt 2 store disp rum med klinkegulv. Ældre ladebygning og garage.

Tv/Internet: Altibox og boxer

Opvarmning: Stoker, genvex, el på 1 sal.

Faglighed og omhyggelig.

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Mette Bjarking

ejendomsmægler, indehaver

mc.776@edc.dk20 14 70 0858 58 76 21EDC Hurup Thy