Villa fra EDC

Aalumvej 20, Agger

7770 Vestervig

1.495.000 kr.

8/6 rum, 160 m²
Ny Pris

Helårs/fritidshus beliggende 200 m fra Vesterhavet

Særdeles velbeliggende helårs/fritidshus kun 200 meter fra Vesterhavet og med flot udsigt over Klitterne og byen samt Flade sø fra 1. sal. Huset er løbende moderniseret hvortil hovedhuset, mellemstuen og garagen har fået nyt tag i 2017.


Huset er beliggende 200 m fra havet. Ligger tæt på spisesteder, dag­lig­va­re­bu­tik og enkelte andre butikker. I Agger er du tæt ved såvel Vesterhavet, Limfjorden og Flade sø. Byen ligger lige op til Nationalpark Thy og ud til Agger Tange med rigt fugleliv. Området er velegnet for naturelskere. Der er mulighed for hobbyer såsom fiskeri, surfing, havkajak, cykling, løb mv. Agger har et af de bedste steder i Danmark til surfing og kajak i såvel hav og fjord. Der er gode bademuligheder på sandstrandene. Der findes cykelsti fra Agger Tange i syd til Bulbjerg i nord gennem naturområdet National Park Thy. Der er cirka 12 km til 18 hullers golfbane samt lækker svømmehal med stor wel­l­nes­af­de­ling.


Indeholder garage med elport. mellemgang med klinkegulv. Grovkøkken med klinkegulv, vask, vaskemaskine og udgang til lukket gårdhave. Stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme og tørretumbler. Køkken i hvidemalede elementer, nyere varmepumpe og hvidevarer- herfra er der udgang til isoleret udhus nyindrettet som alrum med brændeovn (2019), udgang til gårdhaven. 2 nyindrettede disp rum/ værelser - det ene med nedgang til mindre kælder. Alrum og 2 værelser er ikke reg. på BBR, men udgør ca 40 m2. Gangareal medklinkegulv og trappe til 1.sal. Værelse med klinkegulv. 2 stuer med brændeovn (2017). Værelse med skab og udgang til haven. Værelse med skabsvæg. 1 sal: Opholdsstue med brændeovn og flot udsigt over klitlandskab. Soveværelse med skabe. Disp. rum forberedt til badeværelse -(Overtages som beset og færdiggøres ikke af ejer). Fritliggende udhus på ca 12 Kvm.


Inventar: Kan delvis medfølge - Forhør nærmere

Udlejning: Ej tilmeldt udlejning - Ud­lej­nings­bud­get foreligger.
Parts-
repræsentation: Medvirkende ejendomsmægler repræsenterer sælger, og kan
derfor ikke være rådgiver for begge parter i samme handel.
Køber opfordres derfor til at søge egen rådgiver.


Berigtigelse. Denne opstilling er udregnet efter, at køber betaler 100%
for stempling og statsafgift, mens sælger betaler 100%
for udarbejdelse og ekspedition af skødet.

Faglighed og omhyggelig.

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Mette Bjarking

ejendomsmægler, indehaver

mc.776@edc.dk20 14 70 0858 58 76 21EDC Hurup Thy