Villa fra EDC

Hedevej 15, Agger

7770 Vestervig

1.145.000 kr.

6/5 rum, 159 m²

Villa/fritidsbolig på en af Aggers bedste grunde

Hyggelig villa/fritidsbolig på en af aggers bedste grunde omkranset af træer med mange gode lækroge, terrasser m.v. Huset består af en ældre afdeling fra 1877 og en afdeling fra 1981. Flisebelagt indkørsel til garage med elport og udhus. Tilhørende ældre udhus med carport samt dejlig stor pavillion bagerst i haven. Huset må benyttes som fritidshus, da der ikke er bopælspligt i kommunen. Mulighed for fjernvarme.

Beliggende på god lukket grund i Agger kun ca. 5 minutters gang fra Vesterhavet, indkøb, spisesteder, fjorden, sø og lille skov. Byen ligger midt imellem Nationalpark Thy ud til Agger Tange med rigt fugleliv. Området er velegnet til naturelskere samt flere forskellige hobbyer såsom fiskeri, surfing, havkajak, cykling, løb m.v. Der findes cykelsti fra Agger Tange i syd helt op til Bulbjerg i nord ind igennem naturområdet National Park Thy. Et af de bedste steder i Danmark til surfing i såvel fjord som hav. Velegnet til havkajak i fjorden og op i åsystemet. Dejlige sandstrande til såvel badning som gode vandreture. Alsidigt fiskeri i Vesterhavet, fjorden, åer og sø. Ca. 12 km til 18 hullers golfbane samt lækker svømmehal med stor wel­l­nes­af­de­ling. Større indkøb findes i Hurup med 5 dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt gågade med flere spe­ci­al­bu­tik­ker.

Indeholder lukket gårdhave. Entre med klinkegulv og skab. Værelse med udgang til terrasse. Værelse med skydedør til walkincloset. Bryggers med klinkegulv, elvandvarmer og udgang til udhus og garage. Badeværelse med bruseniche. Stort rum (oprindelig stue og køkken) pga. utæt tag har sælger fjernet køkken, gulve og lofter i flere rum. Ældre afdeling med hhv. strå- og eternittag indrettet med værelse/stue med varmepumpe. 2 værelser. Grovkøkken med vask og skabe samt udgang til gårdhave. Gæ­ste­ba­de­væ­rel­se med bruseniche. Huset står råt indvendigt og klar til ny indretning.

Tv/Internet: Ingen- mulighed for altibox

Faglighed og omhyggelig.

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Mette Bjarking

ejendomsmægler, indehaver

mc.776@edc.dk20 14 70 0858 58 76 21EDC Hurup Thy