Villa fra EDC

Ålkærvej 29, Søndbjerg

7790 Thyholm

995.000 kr.

7/5 rum, 330 m²
Ny Pris

Smuk og historisk købmandsgård beliggende i Søndbjerg

Ålkærvej 29, er en smuk og historisk, gammel købmandsgård beliggende i Søndbjerg.
En skøn ejendom fra 1901 på 330 bolig m2, beliggende på en 1433 m2 stor grund. Ejendommen er perfekt til flere formål, som fx flere generationer under samme tag, fælles familie sommerhus eller andet. Fle­x­bo­lig­til­la­del­se er indhentet. Billederne taler for sig selv, men en fremvisning i denne skønne historiske ejendom er en stor oplevelse.

Du bliver budt velkommen i den dejlige store entre med en flot trappe til 1. sal. Stueplan byder desuden på en dejlig stor stue, et stort værelse, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med bruseniche og et dejligt lyst køkken. (Badeværelse, køkken og bryggers er ikke registreret i BBR)
Hjemmets 1. sal byder på et fantastisk flot køkken, indrettet med hvide elementer, hvor der er god skabs- og bordplads. Her får du gode ramme til de daglige gøremål samt til, når den store middag skal tilberedes til venner og familie. Fra køkkenet er der adgang til den store spisestue med trægulv. 1. sal byder desuden på et dejligt stort soveværelse med faste skabe. Hjemmets andet badeværelse med brus, spa og meget skabsplads.
På 2. sal er der en rigtig skøn opholdsstue med store veluxvinduer, hvilket giver rummet er dejligt lysindfald. Herfra er der en skøn udsigt over landskabet. Her er desuden to dejlige værelser.
Til ejendommen er der en udvendig elevator til 1. sal, gode udbygninger og en stor garage.
Dejlige store have, hvor der er rig mulighed for at finde flere gode læ kroge når der skal slappes af eller hygges med familien. Der er desuden en flot anlagt sydvendt forhave.
Så drømmer du om en speciel ejendom med meget plads, er dette et god bud på at opfylde dine drømme. Ta’ med os på fremvisning og se med selvsyn de dejlige rammer, som Ålkærvej 29 byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen