Villa fra EDC

Aggerholmsvej 3, Søndbjerg

7790 Thyholm

995.000 kr.

7/6 rum, 145 m²

Skøn ejendom med rigtig godt værksted

Søger du en ejendom, hvor du kan have plads til den pladskrævende hobby? Eller drømmer du om at starte din egen virksomhed der kræver en del plads? Så tag lige et kig på denne fine ejendom i Søndbjerg. Ejendommen er beliggende ca. 6 km. fra Hvidbjerg - en dejlig og aktiv stationsby med skole, institutioner, idræts­fa­ci­li­te­ter samt gode ind­købs­mu­lig­he­der. Børnene kan nemt komme til og hjem fra skole, da skolebussen stopper ved adressen. Kun ca. 1 km. herfra ligger den skønne Søndbjerg strand, som er en god, østvendt badestrand.

Stuehuset er pænt og moderniseret med bl.a. et pænt og lyst Vordingborg køkken fra ca. år 2015. Her er godt med bordplads til at tilberede middagen, samt at føre en samtale med familien eller gæsterne, der sidder ved spisebordet. Der er en god åben forbindelse mellem køkkenet og den dejlig lyse stue. Herfra er der ligeledes udgang til en stor sydvendt træterrasse, hvor sommeren rigtig kan nydes.
I stueplan finder vi ligeledes et dejligt stort soveværelse med masser af skabsplads samt med adgang til et pænt og lyst badeværelse.
Bevæger vi os op på husets 1. sal bliver vi mødt af en skøn repos, der har gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Det er også her vi finder 4 rigtig gode værelser.
Med til villaen er der 220 kvm udhus som man kan tilgå direkte fra villaen, og består bl.a. af nogle gode disponible rum, der evt., kan indrettes til kontor. Her er ligeledes et toilet samt et rigtig godt værksted med tilhørende lade der har højt til loftet. Udhuset er tidligere blevet benyttet til smedie.
Der er foretaget nogle energimæssige forbedringer på ejendommen. Der er bl.a. blevet skiftet nogle vinduer i 2010 og igen nogle i 2015. Derudover er der solceller på ejendommen, samt et pillefyr fra 2019.

Denne ejendom er bestemt et kig værd, ring og aftal en fremvisning allerede i dag på 97 85 19 00

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.