Villa fra EDC

Lokesvej 88, Glattrup

7800 Skive

1.995.000 kr.

6/4 rum, 150 m²

Stærk villa med god atmosfære og skøn beliggenhed - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

BEMÆRK! De fleste af anmærkningerne i rapporterne er udbedret af sælger.
Særdeles velholdt og velplejet villa, beliggende i bunden af blind villavej. Direkte ned til og med udsigt over, de flotte, nyanlagte rekreative områder med regnvandssøer, grønne områder og stier til den øvrige del af området. Nem vej til skole, indkøb, haller, KCS og ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner m.m. En virkelig fredelig og idyllisk beliggenhed.

Huset ligger på en 501 m² stor grund, der er aldeles velplejet, planlagt af havearkitekt og med dejlig ugeneret træterrasse med markise og lille dam. Fra terrassen har du den skønneste udsigt over de nye flotte søer og området i øvrigt. Skønt haveanlæg og indbydende forhave.

Boligen er opført i 1984/87 (kun en ejer), er løbende vedligeholdt igennem årene, så alt fremstår i opdateret stand. Boligarealet udgør 150 m² (opmålt lidt større) og med en rummelig, lukket garage på 33 m². Opvarmning sker ved fjernvarme og med et lavt forbrug. Sup­ple­rings­var­me fra brændeovn på 1. sal. Huset er i øvrigt velisoleret.

Indeholder entre med adgang til nyere, virkelig flot bru­se­ba­de­væ­rel­se med brusevæg i glasbyggesten og væghængt toilet. Stort køkkenalrum med flot inventar, alt i hvidevarer og med trægulv. Fra alrummet er der udgang til den flotte terrasse og haven. Herforuden er her nyere bryggers med klinkegulve. To gode værelser, begge med trægulve.
Fra alrummet er der trappe til 1.sal, der indeholder flot stue med loft i kip, trægulv samt virkelig lækkert vinduesparti, som giver adgang til lille udsigtsaltan. Vinduerne er monteret med gennemsigtige solgardiner. Yderligere to værelser, selvfølgelig også med trægulve og endnu et bru­se­ba­de­væ­rel­se.

En virkeligt flot og særdeles velbeliggende villa - umiddelbar ind­flyt­nings­klar - bør absolut opleves!

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Poul Erik Handberg

Ejendomsmægler, valuar og Indehaver

peh@edc.dk40 20 90 4497 52 29 00EDC Skive