Villa fra EDC

Nøddevej 42, Resen

7800 Skive

1.795.000 kr.

5/4 rum, 194 m²

Gedigen villa - lige til at flytte ind i - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Velholdt villa beliggende i det populære Resen Vest, hvor der er sikre stisystemer til skole, børnehave, idræt og Resen Multipark. Her er kort gåafstand til 18 hullers golfbane samt en frisk travetur på ca. 15 min. til Resen Strand.

Villaen ligger på en dejlig tilplantet og opvokset grund, på 936 m². Her er skøn terrasse, der selvfølgelig er sydvestvendt og flisebelagt indkørsel til carport.

Opført i 1981 og senere til-og ombygget i 2010, således udgør det samlede boligareal hele 194 m², fordelt på 2 plan. Carport og redskabsrum på 50 m².
Opvarmning sker ved gas, men der er bestilt fjernvarme til levering ultimo 2022 - bemærk energimærke B. Her er monteret nye vinduer i træ/alu i 2010, huset er fuldfuget og taget på det oprindelige hus er skiftet i 2016.

Boligen er renoveret indvendigt i 2010.
Indeholder flot og rummelig kombineret entre og baggang med klinkegulv og masser af skabsplads. Kæmpe badeværelse med flot inventar og opvarmede klinkegulve. Direkte adgang til det rummelige soveværelse, her er skydedørs-skabsvæg.
Dejlig lys stue, der står i delvis åben forbindelse med det flotte hvide køkken, som er udstyret med alt i hvidevarer og Quooker – her er hyggelig brændeovn indmuret i skorstenen.

Flot hvid trappe til 1. sal, som indeholder to store værelser, multirum, toilet og fordelingsgang, overvejende med trægulve.

Et dejligt og velbeliggende hus, det er klar til indflytning, så kom og kig!

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Poul Erik Handberg

Ejendomsmægler, valuar og Indehaver

peh@edc.dk40 20 90 4497 52 29 00EDC Skive