Villa fra EDC

Tingvej 13, Mogenstrup

7800 Skive

695.000 kr.

4/3 rum, 131 m²

Gl. købmandsgård har fået nyt liv - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Spændende villa indrettet i den gl. købmandsgård, hvilket giver spændende særpræg og praktiske løsninger. Beliggenheden er Mogenstrup, ca. 15 km syd for Skive i hyggelig oplandsby med friskole/børnehave og idrætsforening samt gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der. I øvrigt beliggende tæt ved Karup Å.

Villaen er med tilhørende værksted på 121 m² med direkte adgang fra boligen. Boligarealet udgør 131 m². Herforuden er der 104 m² uudnyttet tagetage. For den som måtte ønske sig ekstra god plads til hobby eller mindre er­hvervs­mæs­sigt brug, er der fantastisk isoleret værksted, monteret med stor ledhejse-port i gavlen.

Grunden er på 1.860 m² med gra­nit­stens­belagt par­ke­rings­a­re­al, og bag boligen er der dejlig lukket og ugeneret have, overvejende udlagt til plæneareal.

Oprindelig opført i røde sten, og fremtræder i dag med pudset og antracitfarvet facade med sort eternittag. Villaen opvarmes med pille-fyr og er overalt monteret med nyere energiruder.
Boligen er indrettet med stor entre og mellemgang med adgang til stort soveværelse, 2 værelser samt rummeligt badeværelse med stor brusekabine, gulvvarme, sorte klinker samt hvidt og elegant inventar. Lækkert køkkenalrum i åben forbindelse til opholdsstuen. Køkkenet er med nyere inventar og fremtræder særdeles flot og stilfyldt. Spændende stueafdeling med højt til loftet (3 meter)
Endelig er der fyrrum, og videre adgang til garage/værksted.

Alt i alt en villa med spændende planløsning, lav husleje og et væld af muligheder for hobby og er­hvervs­mæs­sigt brug af såvel værk­steds­byg­ning og grund.
Kontakt EDC Skive for en besigtigelse. Yderligere information om villaens nærområde kan ses på følgende link www.mogenstrup.dk.

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Asbjørn Møller Nielsen

Ejendomsmægler, Købermægler og Indehaver

amn@edc.dk61 61 56 0497 52 29 00EDC Skive