Villa fra EDC

Vesterled 16

7800 Skive

1.295.000 kr.

3/2 rum, 90 m²

Renoveret og klar til indflyt - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Superskøn bolig, flot og gennemgribende moderniseret – lige klar til indflytning.
Dejlig beliggenhed nær city, indkøb, skole, børnepasning, lege-områder og na­tu­ro­p­le­vel­ser.
Stor, nyere anlagt indkørsel, som munder ud i terrasseområde i forbindelse med have af god størrelse, anlagt med græs og højbede – god plads til leg og nem at holde. Lækker, galvaniseret terrasse med vind­af­skærm­ning i glas - udgang fra stuen og fin udsigt over marker, vandtårnet i Vinde og ikke mindst, Hancock Bryggeriet – måske derfor byens bedste?
Du kan flytte lige ind – her er nyere tag, facade med udvendig isolering, fjern­var­me­an­læg, el, omfangsdræn, indkørsel og terrasser samt gennemgribende moderniseret på begge plan. Her er klargjort til se­pa­rat­klo­a­ke­ring og med ny brønd, så der kun skal tilkobles i vejen når den tid kommer.
Boligen fordeler sig på 2 x 90 m² med udvendig trappe til stueplan, som indeholder entre/gang, et meget stort værelse (tidligere 2 – kan nemt genetableres), stort badeværelse i lækker og tidsløs udførelse med både bruseniche og badekar. Flot køkken ligeledes i tidsløst design. Køkken er i åben forbindelse med spisestue og stue. Køkkenet og stuen er med helt nye laminatgulve og her er etableret gulvvarme.
Overalt med dejligt lysindfald, egeplank eller klinkegulv i resten af huset, god loftshøjde og i det hele taget virkelig indbydende. Hele stueplan er moderniseret i 2010.
Fra entre er nedgang til kælderplan, nyindrettet i 2012/-13, med toilet, lækkert bryggers med masser af skabe og vask/tørre placeret i arbejdshøjde, desuden bord m/vask og udgang til haven.
Herudover 2 rigtig gode disponible rum og et fyrrum. Kælderen har flotte klinkegulve overalt, dejligt lys og flot finish.
God gedigen bolig, med attraktiv beliggenhed – nem at flytte ind i for ny ejer, nu hvor alt faktisk er moderniseret, ude som inde.
Bemærk den flotte til­stands­rap­port – og bestil en fremvisning af dit nye hjem!

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Poul Erik Handberg

Ejendomsmægler, valuar og Indehaver

peh@edc.dk40 20 90 4497 52 29 00EDC Skive