Villa fra EDC

Hailkjærvej 11, Jattrup

7830 Vinderup

1.125.000 kr.

8/3 rum, 210 m²

Skønt beliggende ejendom i landlig idyl

Skønt beliggende ejendom i landlig idyl

Denne fantastiske ejendom er beliggende i fred og ro på landet omkring Sevel og Vinderup - meget tæt på Hjerl Hede. Her er der udsigt over åbne marker og masser af dyrevildt. Der er ligeledes kort afstand til Sevel (2 km) samt cykelsti til Vinderup ad Sevelvej (5 km). I både Sevel og Vinderup er der indkøb, skole samt diverse fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

Huset har sjæl og charme i gammel stil med bl.a. stråtag (skiftet på den ene side i 2017). I 2017 er der ligeledes indsat Blackstar pillefyr til opvarmning.

Indretning:
Entré med direkte adgang til lyst køkken. 2 stuer en suite med mulighed for opdeling og/eller køkken/alrum. Hyggelig atmosfære med bl.a. synlige bjælker i loft. 2 badeværelser. 2 gode værelser.
1. sal med stort soveværelse samt et stort åbent areal med mulighed for at lave yderligere værelser. Derudover en vidunderlig udsigt fra svalegangen.

Til ejendommen hører en hyggelig gårdside med garage. Derudover er der anlagt have rundt om huset, hvor man er ugeneret og har dejlig udsigt ud over markerne.

Glade og tilfredse kunder

Glade og tilfredse kunder er meget vigtigt for os. Derfor gør vi os umage og går den ekstra meter.

Jakob Kirkegaard Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jakchr@edc.dk40 41 71 4140 41 71 41EDC Holstebro