Villa fra EDC

Mosekrogen 22

7830 Vinderup

1.095.000 kr.

5/4 rum, 163 m²
Solgt

En dejlig ejendom med mange muligheder!

Velkommen på Mosekrogen 22 i Vinderup

Vi har hermed fornøjelsen af at udbyde Mosekrogen 22 til salg ved EDC Holstebro. Denne velindrettede villa er beliggende i den nordvestlige del af Vinderup - direkte til åbne marker, hvor kreaturer og heste græsser og man har fornøjelsen af at kunne nå Fjorden ad grusvej både til fods, på cykel eller i bil og turen går gennem moselandskab med kanaler, søer og engarealer.

Vinderup er en driftig by med et godt handelsliv, gode de­tail­han­dels­bu­tik­ker, offentlig service, 2 gode skoler, fritids- og idrætscenter samt for seniorerne et godt og aktivt ak­ti­vi­tets­cen­ter.

Huset er opført i 1972 på en 795 m² stor grund. Boligarealet er på 163 m² samt en indbygget udestue på 14 m². Huset er opført i gule mursten med eternittag med asbest, der er PVC vinduer og huset står i god og vedligeholdt stand.

Indretning:
Bryggers, hertil adgang fra garagen. Nydeligt køkken med god spiseplads og direkte adgang til stuen og dermed mulighed for at lave åbent køkken/alrum/stue i et - Stuen er "i vinkel" og med et godt lysindfald og kan evt. yderligere opdeles. 3 gode værelser og soveværelse med god skabsplads. Stort badeværelse med brus og kar samt adgang til sauna (ej benyttet i flere år). Gæstetoilet.

Fra stuen er der adgang til både terrasse og hyggelig udestue, hvis vejret skulle drille!!

Haven er velanlagt med græsplæne og enkelte bede - nem at holde og direkte til engen.

Garagen på 49 m² er dejligt stor og sammenbygget med huset i 1991 og rummer både bil, cykler og redskabs-/hobbyrum.

En dejlig ejendom med mange muligheder, som både skal ses og føles. Bestil en fremvisning ved EDC Holstebro.

Vi gør os umage

Her hos EDC Holstebro gør vi os umage for dig!

Søren Kaastrup

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE, Købermægler

kaas@edc.dk61 55 68 7261 55 68 72EDC Holstebro