Villa fra EDC

Nylandsvej 3

7830 Vinderup

1.295.000 kr.

5/3 rum, 205 m²

En villa som skal ses!

Nylandsvej 3, 7830 Vinderup

Stor og velindrettet villa midt i Vinderup by.

Denne flotte villa opført i 1963 har gennemgået en stor modernisering og fremstår i dag i virkelig flot stand med flot, lyst og åbent køkken-/alrum-miljø centralt i huset - hvorfra byens liv kan opleves.

Ejendommen er beliggende på en 779 m² stor grund og er opført i gule mursten med eternittag og la­ve­ner­gi­vin­du­er. Opvarmes med fjernvarme samt supplerende varme i form af hyggelig brændeovn. Med tilhørende dobbeltgarage med god plads til både bil og cykler mv.

Indeholder:
Bryggers med klinkegulv med plads til vaskemaskine og tørretumbler i arbejdsvenlig højde samt god skabs- og bordplads. Forældreafsnit bestående af ca. 17 m² stort soveværelse med udgang til overdækket terrasse, walk-in closet og direkte adgang til moderniseret badeværelse med gulvvarme, muret bruseniche og flot hvidt inventar.
Opholdsafsnit indeholdende dejligt stort og arbejdsvenligt køkken med kig til byens centrale torv med aktivitet dagen lang. Alrum med god spiseplads og direkte/åben forbindelse til stuerne - 56 m² stor spise- og dagligstue med flotte lyse gulvtæpper, ny brændeovn og udgang til terrasse.
Værelsesafsnit indeholdende gæstetoilet, 2 gode værelser - det ene med separat soveafsnit samt fælles spille-/legerum eller måske kontor på små 15 m², som tidligere har været 2 værelser.

En villa som skal ses!

Vi gør os umage

Her hos EDC Holstebro gør vi os umage for dig!

Søren Kaastrup

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE, Købermægler

kaas@edc.dk61 55 68 7261 55 68 72EDC Holstebro