Villa fra EDC

Kløvervej 7, Dommerby

7840 Højslev

595.000 kr.

4/3 rum, 134 m²
Ny Pris

Fin og velholdt - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Villa beliggende i Dommerby ca. 5 km øst for Skive, i roligt attraktivt boligområde tæt ved skole, ind­købs­mu­lig­he­der samt gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der.

Grundareal på 844 m² lukket og ugeneret have, sydvestvendt med overdækket terrasse og plæneareal med gamle frugttræer.

Villaen er opført i gule sten med eternittag. Bygget 1968 og tilbygget i 1977 med et bebygget areal på 134 m² + garage på 32 m². Boligen opvarmes med naturgas, og der forventes fjernvarme fra Skive Fjernvarme om 2-3 år. Alle vinduer er i træ og er udskiftet i 2003 samt 2018.
Villaen fremtræder velholdt og i mere eller mindre oprindelig stand.

Boligen er indrettet med entre, fordelingsgang, stort soveværelse som oprindelig har været delt i to. Herforuden er der to ekstra værelse, badeværelse med brus i badekar, bryggers med vask i bord­ar­ran­ge­ment og plads til vaskemaskine.
Mod vest er der fra for­de­lings­gan­gen adgang til stor stue med udgang til den overdækkede terrasse. Stuen er delt i spise- og op­holds­af­de­ling og fra spi­se­af­de­lin­gen, er der nem adgang til lyst køkken med lille spiseplads. Fra køkkenet adgang til værelse.

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Asbjørn Møller Nielsen

Ejendomsmægler, Købermægler og Indehaver

amn@edc.dk61 61 56 0497 52 29 00EDC Skive