Villa fra EDC

Nedermøllen 1, Balling

7860 Spøttrup

845.000 kr.

8/5 rum, 260 m²

Velholdt ejendom i naturskønne omgivelser

Masser af gode, gedigne kvadratmeter – lækkert lys, frisk luft og slentreafstand til skoven. Ejendommen er sund og velholdt – og så ligger den både naturskønt og relativt hver­dags­ven­ligt med kun 1,5 km til byskiltet i Balling og ca. 3 kilometer skole. Det giver jer mulighed for at vende hjem til naturnær ro og en ret enestående udsigt fra den overdækkede terrasse; der er højt til himlen og kig ud over markerne, men der er intet i vejen for at cykle til og fra byen; det tager kun 10 minutter. Tæt på ejendommen er der en natursti som går langs bækken til Overmølle og går derefter op til Balling by. Ca. 300 meter til bussen, som kommer hver time.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig på en rummelig entré med adgang til gæstetoilet, køkkenalrum, spise- og opholdsstue med trappe til 1. sal, en hyggelig pejsestue med udgang til terrasse og skøn udsigt ud over området, to fine værelser – det ene med skabsplads, velindrettet badeværelse med skabe og bryggers med adgang til fyrrum, værksted og garage. På 1. sal repos, tre dejlige værelser og hyggelig hems. Charmerende og lyst – fremstår ind­flyt­nings­klar.

Velanlagt have – nem og hyggelig og med en lille sø og vandløb. Lækre terrasser – en stor del overdækket.

Stort udhus med mange fine an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Uforstyrret beliggenhed. 15 minutters kørsel til Skive.

Opvarmes med stokerfyr - sælger oplyser, at deres forbrug er på ca. 7 t piller om året. Stokerfyret kan også fyre med træflis, savsmuld og træaffald. Pt. fyres der med savsmuld til 6000 kr. pr. år (oplyst af sælger).

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling