Villa fra EDC

Anemonevej 7, Breum

7870 Roslev

445.000 kr.

3/2 rum, 104 m²
Ny Pris

Virkelig meget hus for pengene - kig lige her!

Særdeles lys og veludnyttet villa beliggende i Breum ca. 12 km nord for Skive i større oplandsby med skole, daginstitution, idrætshal samt dag­lig­va­re­ind­køb og gode bus­for­bin­del­ser. Villaen er beliggende på rolig villavej i gåafstand til ovennævnte faciliteter.

Grundarealet er på 772 m² og har delvis lukket og ugenert have, stort plæneareal og bede ved hækken mod syd, vest og nord. Forhaven er med gra­nit­stens­be­læg­ning samt flisebelagt indkørsel til carport. Mod syd er der dejlig overdækket og delvis lukket terrasse med adgang fra boligens stue.

Boligen fremtræder velholdt og med en dejlig atmosfære. Opført i røde sten med eternittag og med hvide vinduer, som er udskiftet til plast med lavenergiruder.
Boligen er opført i 1963 – boligareal på 104 m², dertil kommer fuld kæler + carport på 14 m². Villaen opvarmes med helt ny Bosch luft til luft varmepumpe, pejseindsats og naturgas, er isoleret på loft med 100 mm, hvor yderligere isolering let kan monteres.

Boligen indeholder entre med adgang til åben fordeling til værelse, soveværelse, stuen samt nyere renoveret badeværelse med bruseniche. Stuen er opdelt i opholdsstue og spisestue, hvor spi­se­af­de­lin­gen er med let adgang til lyst køkken med lille spiseplads til fire personer.
Ligeledes er der fra den åbne gang trappeløb til kælder. Kælderen er med god loftshøjde og særdeles anvendelig. Indeholder flere disponible rum og garage.
Yderligere er der et godt stort rum til kreativt værksted eller multirum. Fra kælderen er der udgang til haven mod nord.

En veludnyttet villa, der overalt fremtræder med dejligt lysindfald og brugsvenlig indretning.

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Asbjørn Møller Nielsen

Ejendomsmægler, Købermægler og Indehaver

amn@edc.dk61 61 56 0497 52 29 00EDC Skive