Villa fra EDC

Blommevænget 43, Roslev

7870 Roslev

745.000 kr.

4/3 rum, 140 m²

Et pænt hus med dejlig beliggenhed i ugenerte omgivelser

Lad hverdagen blomstre med harmoni i dette fine hjem på Blommevænget 43 i et godt og roligt villakvarter i Roslev.

Her er et hjem, hvor I for alvor får lov, at dyrke fritiden og velværen, mens I stadig nemt kan tilgå hverdagens nødvendigheder. Huset ligger i tæt afstand til både idrætshal med motionscenter, minigolfbaner, stadion og parkanlæg. I byen er der skole, børnehave, brugs, apotek, en hyggelig kro og frisører mm.

Huset og den tilhørende store grund har hyggen indbygget. Her kan I roligt slå benene op efter en lang dag, ude på havens skønne terrasse, mens man kan nyde den hyggelige og velholdte have, som rummer både blomster, buske og frugttræer, man frit kan plukke fra. Hvad, frugttræerne ikke producerer, kan dyrkes i husets drivhus eller køkkenhave.

Huset har 3 gode værelser med indbygget skabsplads, en stor rummelig stue med udgang til havens skønne terrasse, køkken med spiseplads samt et fint bryggers og lyst nyere badeværelse med gulvvarme.

Udover gode muligheder for udfoldelse i haven, er der på grunden også værksted i garagen, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan udrette.
Der er installeret ro­bot­plæ­ne­klip­per i haven, således plænen altid kan stå flot.

Boligen opvarmes med fjernvarme og der er etableret et solcelleanlæg, der delvist producerer husets elforbrug.
Der er naturligvis indlagt fiberbredbånd i boligen.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling