Villa fra EDC

Rønneallé 2, Jebjerg

7870 Roslev

795.000 kr.

4/3 rum, 172 m²

HYGGELIGT LANDSBYLIV; velholdt hus og have

Haven er hyggelig og uforstyrret – der er udsigt ud over markerne og landsbyliv i nærmeste nabolag. Huset er lyst og velindrettet, og der er passet godt på det hele, så I kan flytte direkte ind og indrette jer i en naturskøn hverdag, hvor der ikke er langt til noget – men masser af lys og luft omkring jer.
Der er god plads til at lege og leve i huset, hvis kvadratmeter fordeler sig på en fin entré og fordelingsgang til toilet, velindrettet spisekøkken med ældre, men absolut funktionelt inventar, lys og rummelig spise- og opholdsstue, bryggers med masser af skabs- og op­be­va­rings­plads og væ­rel­ses­af­de­ling med tre gode værelser og et fint, kulørt badeværelse med gulvvarme og kar.

Huset har en skøn hjemlig atmosfære – og alt er gedigent og velholdt, så det er nemt at overtage. Stor, solrig terrasse, hvor der er god plads til at nyde weekenderne og samles til grillhygge om sommeren.

Ved­li­ge­hol­del­ses­nem have. Stor garage – fin op­be­va­rings­plads. Bred indkørsel med p-plads.
?
Jebjerg har et aktivt foreningsliv, der tilbyder forskellige idrætsak­ti­vi­te­ter, koncerter, teater, byfest. I byen er der stisystemer og grønne områder der fortsat udvides. Den velfungerende børnehave og skole er integreret så alle kan have glæde af de fine faciliteter. Jebjerg har en velfungerende Spar Købmand. 11 km til Skive og 14 km til Nykøbing

Vinduer og døre er delvist udskiftet til træ/alu.

Opvarmes med naturgas.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling