Villa fra EDC

Syrenvej 12, og 14, Breum

7870 Roslev

1.745.000 kr.

9/6 rum, 259 m²

Rummelig og energivenlig! - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Flot, nyere og særdeles rummelig familievilla - centralt i Breum, kun 12 km. fra Skive.
Velplejet grund med flisebelagt par­ke­rings­a­re­al og granitstens-indkørsel med adgang til parklignende og ved­li­ge­hol­del­ses­ven­lig baghave.

I baghaven er der skønt terrassemiljø, ”vandtårn” som anvendes til redskabsrum, høje træer og plæneareal. Hul-i-hækken giver adgang til boldbane, kun 100 m til skole, indkøb, motions- og kulturcenter. Blot 300 meter til Sundsørehallen.

Boligen er anno 1939; men er i 2005 totalrenoveret. Her er kun nogle få indervægge tilbage fra 1939, ellers er alt fra 2005 eller senere. Den tidligere garage er i 2015 inddraget til ekstra værelser og multirum. I alt 259 veldisponerede bo­lig­kva­drat­me­ter fordelt på 2 plan, med 1. sal på 83 m². Her er klargjort til se­pa­rat­klo­a­ke­ring.

Planløsningen er med stort, kombineret entre og bryggers. Gæ­ste­ba­de­væ­rel­se med bruseniche, væghængt toilet og hvidt inventar. Fra entreen er der adgang til lækkert alum med synlige bjælker og loft til kip – åben forbindelse til køkkenafsnit og 2 trin til skøn opholdsstue med loft i kip og store vinduer mod syd, og baghaven.
Køkkenet er med alt i hvidevarer og flot hvidt inventar. Fra alrummet er der trappeløb til 1. sal samt stueplan væ­rel­ses­af­de­lin­gen med 3 store værelser, alle med faste skabe samt lækkert multirum til leg og hobby.
1. sal har repos, 2 værelser med dobbelte ovenlys, stort soveværelse med gavlvindue mod øst og ovenlys – her er adgang til walk-in. Stort badeværelse med bruseniche, badekar og væghængt toilet. Endelig er der mod vest praktisk depotrum.

Boligen er monteret med helt ny luft-til-vand varmepumpe, ven­ti­la­tions­an­læg, 6 KWh solcelleanlæg og regn­vands­op­sam­ling. En særdeles energivenlig bolig, hvor sælger kan nøjes med køb af 4.000 kWh til dækning af husets el-/ og varmeforbrug.
Tilhørende lejlighed på 40 m², pt. udlejet til kr. 2.300 mdr. Yderligere et cykelskur med zinktag.
En rigtig god og velindrettet bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten - bør absolut ses!

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Asbjørn Møller Nielsen

Ejendomsmægler, Købermægler og Indehaver

amn@edc.dk61 61 56 0497 52 29 00EDC Skive