Villa fra EDC

Dalvænget 3

7900 Nykøbing M

1.295.000 kr.

8/5 rum, 251 m²

Velholdt villa med masser af plads med en meget attraktiv beliggenhed nær alt

Har I længe ledt efter jeres nye base, men endnu ikke fundet noget, hvor der både er masser af plads til hele familien og samtidig en skøn beliggenhed nær alt – så har vi nu det helt rigtige til jer. Her på Dalvænget 3 er rigeligt med plads i den store kvalitetsvilla og en dejlig beliggenhed, hvor alt er lige i nærheden!

I kommer til at bo i et eftertragtet område i sydbyen, hvor der blot er få min. gang til skov og strand ligesom der kun er 600 meter til skole, arenaen og uddannelse samt 900 meter til indkøb, bager m.v. Her får I en super god beliggenhed, hvor børn, unge, voksne og ældre stortrives!

Huset er opført i 1972 og rummer et boligareal på hele 251 m2, så her kommer I ikke til at mangle plads. Der er anvendt gode materialer hele vejen igennem, der kræver et minimum af vedligehold. Tilmed er der en rigtig god planløsning, der passer til langt de fleste familier. Foruden boligen er der en carport på 18 m2 og i forlængelse heraf er et udhus på 10 m2.

Indretning: Først træder I indenfor i husets entré. Herfra får I adgang til et gæstetoilet. Efter entréen kommer en fordelingsgang, hvor der er trappe til 1. sal. Gangen giver adgang til 3 fine, regulære værelser med skabe, et pænt badeværelse, hvor der både er kar og brus. Stuen er der også adgang til fra gangen. En stor og hyggelig sydvendt stue med dejligt lysindfald. Her er også brændeovn, der forsyner rummet med varme og hygge. Her er virkelig et dejligt opholdsrum, hvor der er masser af plads til den store sofagruppe og det lange spisebord. Bevæg jer udenfor på den sydvendte terrasse, der er overdækket. Et herligt spot, hvor I vil nyde aftensmaden til fulde. I åben forbindelse med stuen er køkkenet. Et fint køkken med lyst inventar. Bryggers/fyrrum med skabsplads, plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og udgang. På 1. sal er der en stor repos/multirum/opholdsrum. Endvidere stort og lyst værelse, der kan deles i to, hvis man ønsker. Velholdt badeværelse med bruseniche og sauna. Rummeligt værelse. Hyggelig opholdsstue med brændeovn og masser af plads til so­faar­ran­ge­ment, flere forskellige hobbyer, eller noget helt tredje – det er helt op til jer. Fra stuen er udgang til altan. Udsigten fra altanen er så skøn med Limfjorden i horisonten. I bliver nødt til at se det med egne øjne!

Boligen er beliggende på en dejlig grund, hvor der er flere flisebelagte arealer. En flisebelagt indkørsel fører jer op til huset og carporten. Huset er omkranset af ugeneret have, der er anlagt med græsplæne, flere spændende bede, buske og træer samt drivhus.

En særdeles rummelig villa med masser af plads og en attraktiv beliggenhed i eftertragtet kvarter.
BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors