Villa fra EDC

Ejerslevvej 44, Ejerslev

7900 Nykøbing M

595.000 kr.

6/5 rum, 180 m²

Er du på udkig efter en ejendom, der består af både bolig og erhverv, hvor der er et hav af muligheder, så kig med her!

Blandet bolig- og er­hverv­se­jen­dom beliggende centralt i Ejerslev. Her kan man starte egen butik indenfor flere forskellige brancher. Det kan bl.a. være bed and breakfast, keramikerbutik, kunstbutik, tøjbutik, kiosk, webshop, klinik, workshop, frisør eller noget helt andet. I den ene del af ejendommen er indrettet en fin boligdel med et boligareal på 180 m2, mens den andel del er erhverv på 380 m2. Man kan vælge at bruge hele ejendommen, men man kan også dele ejendommen op i 3 dele – lejlighed i stueplan, lejlighed på 1. sal og forretning, hvis I kun ønske at anvende den ene del og så udleje det resterende. Nuværende ejer anvender 246 m2 som bolig og 103 m2 som erhverv.

Ejendommen er beliggende i Ejerslev på Nordmors. Der er gratis bus­for­bin­del­ser i byen flere gange om dagen mod forskellige byer. Der er blot 2 km til Ejerslev Havn, hvor der både er café, lystbådehavn, na­tu­ro­p­le­vel­ser i molergravene og meget andet. Et meget populært område, som også byder på gode gå- og cykelstier. Her er fred og ro samt en enestående natur. Får I brug for købmand, skole, daginstitution, bager, idræts­fa­ci­li­te­ter og andet, så er det i nabobyen Sejerslev, som er i en afstand af kun 2,5 km. Med områdets unikke natur er der utrolig mange turister/lokale folk, som kører forbi ejendommen og dermed får forretningen en god synlighed.

Ejendommen er opført i 1938 og til-/ombygget i 1988. Bygget i røde sten med eternittag. Det registrerede erhvervsareal udgør 380 m2, boligareal på 180 m2 samt et kælderareal på 30 m2. Tilmed er der garage og carport. Ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt. Især boligdelen er renoveret indenfor de senere år. Ejendommen rummer nogle rigtig gode rum, som kan anvendes til alverdens formål.

Indretning i boligdelen: Lys entré med trappe til 1. sal. Rummelig stue med plads til so­faar­ran­ge­ment og spisebord med stole. Pænt køkken med lyst inventar og en god størrelse. Pænt og lyst soveværelse med skabe. Baggang med udgang til have. Pænt badeværelse med bruseniche og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. På 1. sal er en aflang repos/fordelingsgang pænt og lyst badeværelse, fint lille køkken samt hele fire fine og regulære værelser. I erhvervsdelen er stor butiks-/for­ret­nings­lo­ka­le med stort vinduesparti og nogle disponible rum/lagerrum.

Foran ejendommen er plads til biler på siden af er­hvervs­byg­nin­gen er en stor gårdsplads, som anvendes til par­ke­rings­plads/indlevering af varer. Der er altså gode par­ke­rings­for­hold til kunder. Der er også plads til biler på siden af boligdelen. Bag bygningen er en nem have, hvor der er en dejlig terrasse, der er delvis overdækket. En del af haven er indhegnet. Haven vender ud mod åbne marker og vidder. Herfra er en fantastisk udsigt.

En rigtig god blandet ejendom med mange muligheder i.


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors