Villa fra EDC

Fasanvej 18

7900 Nykøbing M

1.675.000 kr.

4/3 rum, 131 m²

Nydelig mu­rer­mester­vil­la med masser af plads og en særdeles attraktiv beliggenhed

I et af byens mest populære områder ligger denne fine villa med flot udsigt over fjorden og venter på en familie. Boligen er flot renoveret indenfor de senere år, rummer mange kvadratmeter og har en dejlig have, der vender mod et areal, der er tilplantet med træer. Her får I alle byens faciliteter i gåafstand. Med andre ord - her er hjemmet, som mange efterspørger!

Med kun 250 meter til grønt område/skov, 450 meter til fjorden, hvor I i øvrigt kan nyde de smukke omgivelser via den nye strand­pro­me­na­de, 400 meter til indkøb, 700 meter til skole og sport og 1,2 km til gågaden, så får I en herlig beliggenhed, hvor man nemt og hurtigt kan komme til de forskellige ting. Det er simpelthen fantastisk og noget, som alle i familien med garanti vil nyde.

Der venter jer en smuk rødstensvilla fra 1952, der rummer i alt 250 m2, så her er god plads til familien. Selve boligarealet er 131 m2, mens det resterende areal er super fin og fuld kælder + uudnyttet areal på 1. sal. Boligen er meget velholdt hele vejen igennem og med de mange renoveringer, der er sket igennem de senere år, er huset 110% klar til en ny familie, der kan få glæde af husets og områdets mange gode egenskaber. Bemærk: familiens faktiske forbrug har i 2021 kun været kr. 8.424! Det er muligt at tilkøbe nabogrunden Fasanvej 20. Kontakt os, for at høre nærmere herom.

Indretning: I mødes som det første af husets store og åben entré, der tager imod jer med åbne arme. Her er god plads til sko og overtøj. Her er også en brændeovn, der formår at sprede hygge og varme til hele stueplanen. I entréen finder I også trappe til kælder og til 1. sal. Flot og lyst badeværelse med bruseniche. Stort, dejligt soveværelse med skabe. Et utroligt skønt køkken/alrum, der er i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er af nyere dato og er med hvidt, nydeligt inventar. Der er god plads til spisebord med stole i forlængelse af køkkenet, så hele familien kan være sammen - både når maden skal laves og efterfølgende indtages. Der er en enorm dejlig opholdsstue i forlængelse af alrummet med det skønneste lysindfald og den flotteste udsigt over haven mod grønt område. I stuen er der dør ud til overdækket terrasse. Udsigten fra terrassen er helt forrygende og I får naturen helt tæt på. 1. salen er indrettet med repos, lyst og lækkert toilet samt to dejlige værelser med gode størrelser samt skabe. Et af værelserne har altan, der vender mod øst, hvor I har udsigt over Limfjorden, så her skal man nyde morgenkaffen med en unik udsigt. Tænk sig, at starte dagen op på den måde - så kan man ikke starten dagen bedre ud. Den super fine kælder er særdeles anvendelig til mange formål og er i dag indrettet med gangareal med udgang til have, stort bryggers, værksted, fyrrum og disponibelt rum. Vil du have te­e­na­ge­af­de­ling, plads til hobbies, have liberalt erhverv og lignende er kælderen her helt perfekt!

I får et grundareal på 890 m2, hvor I foran huset har flisebelagt areal. Bag huset venter jer den skønneste have, der skråner ned mod grønt areal, som er tilplantet med træer. I haven er både en hævet overdækket terrasse samt en flisebelagt terrasse, så her er gode muligheder for at nyde de smukke omgivelser. Grunden er tilplantet med bede, træer og buske i forskellige niveauer, som giver en flot parklignende have. Der er sket se­pa­rat­klo­a­ke­ring på grunden.

Et dejligt og rummeligt hjem med en super god beliggenhed - velkommen hjem!BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors