Villa fra EDC

Fredsøvej 47, Fredsø

7900 Nykøbing M

1.995.000 kr.

13/11 rum, 487 m²

NEDSLAG VED HURTIG HANDEL - EVT. BYTTE MED ANDEN EJENDOM

MULIGHED FOR TIDLIGERE DIS­PO­SI­TIONS­DA­TO SAMT MULIGHED FOR LEJE MED FORKØBSRET!

Ejendommen kan bruges som in­ve­ste­rings­ejen­dom, til udlejning af værelser eller lejligheder til bolig eller ferieformål. Den nye ejer kan også vælge at bruge den til beboelse til den store familie eller med ønsket om flere generationer under samme tag. Ejendommen har kort sagt uendelig mange muligheder for køberen der har ideerne.

Ejendommen er højt beliggende i Fredsø, med udsigt til Jesperhus og fjorden. Fra Fredsø er der ca. 5 km til Nykøbing, 500m til Legind skov og Jesperhus. I Legind skov er der etableret mountainbike bane, herudover er der mulighed for nogle fantastiske na­tu­ro­p­le­vel­ser mulighed for at samle bær og svampe, samt mulighed for at besøge det hjemsøgte slot Højriis slot. I Lødderup (1,5 km) findes der fribørnehave og skole. I Nykøbing der er den største by på Mors beliggende 5 km fra ejendommen forefindes der flere skoler, børnehave og vuggestue. I Nykøbing afholdes der flere kulturelle begivenheder året rundt.

Ejendommen der tidligere er benyttet til institution er indrettet med en stor entre, værelser i den ene ende med et dertilhørende badeværelser på gangen, i modsatte ende er der indrettet køkken med stor stue/spisesal, velegnet til B & B. Fra entreen er der en flot svundet trappe til 1. sal hvor der forefindes flere værelser mange med en fantastisk udsigt over Legind, Jesperhus og ud til fjorden. I kælderen findes der flere disponible rum med mulighed for træningsrum, minibiograf, computerspil mv. i kælderen er fyrrummet, ejendommen opvarmes med naturgas.

En ejendom der er oplagt til investering, til den der går med drømmen om B & B, udlejning af ferie-værelser / lejligheder, den som drømmer om at starte en institution, den store familie, eller familien der ønsker at have flere generationer under samme tag.


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors