Villa fra EDC

Lyngbjergvej 51

7900 Nykøbing M

2.345.000 kr.

7/4 rum, 192 m²

Så er den her endelig - villa i 1. fjordrække i sydbyen

Med en beliggenhed på Lyngbjergvej 51 kommer I til at få en sublim beliggenhed, der er langt ud over det sædvanlige. I kommer til at bo i 1. fjordrække, hvorfra der er fantastisk panoramaudsigt over Limfjordens blå bølger med Nykøbing, Glyngøre, Sal­lings­und­bro­en og Legind Bjerge. Udsigten er helt forrygende og kan på ingen måde beskrives. Tænk sig, at have den udsigten dagen lang, året rundt! Her får man virkelig en liebha­ver­be­lig­gen­hed!

Ikke nok med at I får denne exceptionelle udsigt, så kommer I til at bo i et roligt område på en stille villavej. Endvidere er det den sydlige del af Nykøbing, som mange efterspørger. Her er nemlig skole, uddannelse, sport, teater, multipark, indkøb, grønne områder og meget andet. En utrolig dejlig beliggenhed, som alle aldersgrupper kan få meget fornøjelse af.

Villaen på Lyngbjergvej 51 rummer et boligareal på 192 m2, hvor 156 m2 er i stueplan og 36 m2 er på 1. sal. En pæn, lys og charmerende bolig, hvor man har fokuseret på at få inddraget den flotte udsigt i rummene. Huset rummer mange muligheder, hvor man kan ”opgradere” huset. Man kan f.eks. vælge at modernisere, lave tagterrasse ovenpå, hvorfra man får en enestående udsigt eller noget helt tredje – kom og kig for at se de mange muligheder. Alternativt kan man bygge. Foruden huset er en carport og en overdækket terrasse.

Indretning: Lys entré med skabe. Pænt køkken/alrum med hvidt inventar, hvor der er fin opdeling mellem køkken og alrum. I det hyggelige alrum er udgang til terrasse. Fint badeværelse med hvide fliser og badekar. Skøn spisestue med dejligt lysindfald og trappe til 1. sal. Entré giver ligeledes adgang til en stue med en god størrelse, hvor de store vinduespartier drager udsigten indenfor. Herfra er der udgang til terrasse. I åben forbindelse med stuen er endnu en stue med stort vinduesparti. Efterfølgende er der bryggers og 2 gode værelser – begge med udgang. 1. salen indeholder repos og 2 fine værelser med skabe – det ene med fantastisk udsigt over Limfjorden.

Opvarmes med naturgas. Sælgers årsforbrug ligger på 16.400 kr.

Huset ligger på en spændende grund på 667 m2, hvor der er flisebelagte arealer/terrasse, mindre græsplæne, bede og mange spændende busker, blomster og træer, som giver en spændende og frodig have med masser af liv og farver.

Chancen for en villa i 1. fjordrække er her nu – grib chancen inden det er for sent!BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors