Villa fra EDC

Provst Schades Alle 11

7900 Nykøbing M

585.000 kr.

4/3 rum, 100 m²

Bo godt og billigt her på Provst Schades Alle 11

Dette hyggelige og rustikke hus har en central beliggenhed i midtbyen, hvor alt er i gåafstand – det gælder både indkøb, skole, gågade, daginstitution, grønne områder m.m. Uanset om I tilhører den yngre, middelaldrene eller ældre aldersgruppe, så er Provst Schades Alle 11 helt optimal, da den korte afstand til alt og de rolige omgivelser giver gode betingelser for hverdagen.

Huset er fra 1936 og bygget i røde sten og med rødt tegltag. Boligarealet udgør 100 m2 fordelt på to plan og dertil kommer en kælder på 60 m2. Der er rig mulighed for at sætte sit eget præg såvel ude som inde.

Indretning: Entré. Gæstetoilet. Stor og rummelig stue med udgang til sydvendt have og med trappe til 1. sal. Køkken med spiseplads. På 1. sal er der repos, 3 fine og regulære værelser samt badeværelse med kar. I kælder er der bryggers, 3 disponible rum og udgang.

Huset er beliggende på en nem og privat grund, der er omkranset af stakit i skel – dog ikke foran huset, hvor der er flisebelagt indkørsel til carporten, der er på 18 m2. Grunden er primært udlagt i græsplæne og flisebelagt terrasse, så ved­li­ge­hol­del­sen er minimal. Det er en skøn sydvendt have, hvor man kan have stor glæde af den ro og fred, der er i området, mens solens stråler rammer haven det meste af dagen. Der er rig mulighed for at anlægge lige netop den grund, som I ønsker jer.

Et fint hus med en meget central beliggenhed, der med få midler kan blive rigtig fin!BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors