Villa fra EDC

Korsbakkevej 40, Bjergby

7950 Erslev

445.000 kr.

4/3 rum, 110 m²

Hyggelig villa/fritidsbolig beliggende i et naturskønt område

Er ønsket at bo i en hyggelig villa i fred og ro og med kort afstand til skole, indkøb, enestående natur mv., samtidigt med at det gerne må prisvenligt, så se her!

Med en skøn beliggenhed i udkanten af Bjergby er I tæt på noget af øens smukkeste natur. Indenfor ganske kort afstand er Hanklit og Salgjerhøj, der er kendt for sin helt unikke og enestående natur. Fra boligen er der også kun 2,5 km. til Gullerup Strand, hvor kroen byder på alt godt til ganen efter en veloverstået badetur. Der er faktisk også kun 450 meter til Bjergby vuggestue, børnehave og kun 100 m. til friskole (0.-9. klasse) fra huset, så her kan børnene hurtigt og nemt komme til og fra skole. Godt 3 km. fra boligen er Ø. Jølby, hvor der er flere skoler, indkøb, fri­tidsak­ti­vi­te­ter m.v. Endvidere er der kun 11 km. til Nykøbing. Her får I altså hele pakken med smukke, landlige omgivelser, dejlig natur og en kort afstand til alt.

Villaen er opført i 1897, hvidpudset med rødt tag af betontagsten og rummer 110 gode m2 fordelt på 90 m2 stueplan og 20 m2 på 1. sal + en lille krybekælder. Desuden er der en carport på 21 m2. Der er monteret et nyere solvarmeanlæg med pa­nel­sol­fan­ge­re på 6 m2 til produktion af brugsvand og samtidig tilsluttet varmeanlægget. Et rigtig godt hus, hvor man med få midler kan sætte sit eget præg.

Indretning: Lys entré med bord­ar­ran­ge­ment og vask. Fyrrum med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Flot badeværelse med lyse fliser, bruseniche med glasvæg og fint skabs­ar­ran­ge­ment. Flot, lyst køkkenalrum med masser af skabsplads. Dejlig lys og rummelig stue, hvor man kan have spisebord med stole og so­faar­ran­ge­ment. Der er brændeovn i stuen. Huset rummer også et stort soveværelse, hvor der udover seng og skabe er plads til en kontorplads. På 1. sal er der et værelse samt mulighed for at etablere endnu et værelse.

Fra entréen er der udover udgang til husets indgangsparti ligeledes udgang til en flisebelagt overdækket terrasse, hvor man kan sidde til langt ud på aftenen om sommeren. Fra haven er der en herlig udsigt over åbne vidder – en udsigt man aldrig bliver træt af. En dejlig og nem grund, hvor I kan være jer selv. Foran huset er en fin forhave med flisebelagt indgangsparti til huset.

En bolig til dig/jer, som ønsker en god, velholdt villa/fritidsbolig beliggende i naturskønne omgivelser.BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors