Villa fra EDC

Næssundvej 225, Sindbjerg

7970 Redsted M

795.000 kr.

4/3 rum, 104 m²

Var det noget med en etplansvilla, der er total renoveret i 2019 beliggende i landlige omgivelser. Monteret ny varmepumpe i 2022.

Var det noget med en etplansvilla, der er total renoveret i 2019 beliggende i landlige omgivelser og samtidig tæt på alt? Så tag et kig på Næssundvej 225.

Her venter jer en nydelig villa, der har gennemgået den helt store ombygning i 2019. Det er faktisk kun soklen, der er tilbage fra det forrige hus. Så her kan I få et stort set nyt hus med et godt udhus i skønne omgivelser – og hvad angår prisen, så kan man næsten ikke tro sine egne øjne!

I naturrige Sindbjerg er der Sindbjerg Plantage, der byder på mange spændende stier i en helt unik natur, der ændrer sig fra dag til dag. Ikke nok med det, så er der faktisk kun 3 km til velfungerende Vils, hvor der er indkøb, skole, daginstitution, fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv. Derudover er der også kun 5 km til Hvidbjerg, hvor der også er skole, børnepasning, idrætshaller og indkøb. Her får I altså både skøn natur og ganske kort til alting – hvad mere kan man ønske sig?

Den fine bolig rummer 104 m2 i et plan. Under den gennemgribende renovering i 2019 fik boligen hvid træbeklædning og mørkt metaltag, som giver huset et pænt og hyggeligt udseende, der står i perfekt kontrast til omgivelserne. Der er i 2022 monteret ny varmepumpe, så der er meget lave varmeudgifter. Dertil kommer der en lade på 176 m2, som kan anvendes til alverdens formål. I 2013 blev der opført et redskabsskur på 8 m2 i gårdspladsen.

Indretning: Fin, lys entré. Et rigtig fint badeværelse med hvidt skabs­ar­ran­ge­ment og bruseniche. Pænt bryggers med hvidt skabs­ar­ran­ge­ment og udgang til have. Dejligt soveværelse med en fin størrelse. Super skøn stue med fjordkig og brændeovn. Fra stuen er der udgang til gårdsplads og have. Stuen er i åben forbindelse med køkken. Køkkenet har en god størrelse og pænt inventar. Endvidere 2 gode og regulære værelser.

Grunden er primært udlagt i græsplæne, indkørsel og gårdsplads. Flere forskellige buske og træer er placeret rundt omkring på grunden, hvilket giver jer en spændende og frodig grund. Der er også anlagt en skøn træterrasse i haven, som man kan nyde morgen, middag og aften. Haven er anlagt således, at der er et minimum af vedligehold. Der er rig mulighed for at anlægge grunden, som man ønsker, da grunden i dag er relativ enkel.

Her er det perfekte kompromis mellem det gode liv på landet og alting lige i nærheden - ovenikøbet med et næsten nyt hus!


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors