Villa fra EDC

Hvedevangen 36, Riisvangen

8200 Aarhus N

5.498.000 kr.

4/3 rum, 128 m²

Særdeles velholdt villa med attraktiv beliggenhed i Riisvangen

Denne villa er yderst charmerende og fremstår i meget velholdt stand – en villa til familien, der ønsker at bo centralt i Aarhus, tæt på alle hverdagens gøremål og samtidigt i helt rolige og ugenerte omgivelser.

Her er I tæt på Riis Skov, Den Permanente, Veri Center og skønne Trøjborg. Dermed er der gode ind­købs­mu­lig­he­der, og hvis I er til spe­ci­al­bu­tik­ker eller gerne vil en tur i biografen kan I nemt gå ned til Trøjborg – her det bugner af fine butikker, hyggelige caféer, bageri mm. Der er cykelafstand til Sko­vvangs­sko­len og flere dag­in­sti­tu­tio­ner.

Denne rødstensvilla er beliggende helt ugeneret med sydvendt træterrasse, hvor man kan nyde solen det meste af dagen. Her har man udkig til skøn, velholdt have med flere hyggekroge. Ikke nok med den store terrasse, har man fra køkkenet udgang til hyggelig flisebelagt terrasse. Her kan man sidde og slappe af helt ugenert, mens man kan nyde aftensolen.

Stueetagen er indrettet med lys og rummelig entré med plads til sko og overtøj. Herfra adgang til toilet i mørkt inventar og sorte mosaikfliser. Fra entréen har I adgang til det store og lyse køkken/alrum, som uden tvivl er husets hjerterum. Charmerende stue med loft til kip og flotte træbjælker og ovenlysvindue, der er med til at give det dejlige lysindfald. Køkkenet, som er i åben forbindelse til stuen, fremstår i velholdt stand med inventar fra HTH. Her har man god op­be­va­rings­plads og bemærk op­va­ske­ma­ski­nen, der er i praktisk højde. Fra stuen har man adgang til det ene regulære værelse med plads til faste skabe.

På 1.salen finder I 2 af husets 3 værelser, det ene med syd/østvendt altan med plads til cafésæt. På det andet værelse har man adgang til hems med ovenlysvindue. Foruden værelserne, har man et stort, lækkert badeværelse med gulvvarme, bruseniche og badekar.
Fra entréen har man adgang til den anvendelige kælder med 2 disponible rum, viktualierum samt bryggers med vask og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter­ne. Der er separat adgang til kælder.

Lyder ovenstående interessant for jer? Så kontakt EDC allerede i dag og book en fremvisning på 86 10 73 99.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Olesen

Indehaver, ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

laol@edc.dk21 51 68 8186 10 73 99EDC Poul Erik Bech AROS