Villa fra EDC

Krogagre 54

8240 Risskov

6.498.000 kr.

6/4 rum, 153 m²
Ny Sag

Stilfuldt moderniseret arkitekttegnet villa på Krogagre

Denne store lyse fuldmurede villa med loft til kip i hele huset ligger på eftertragtede Krogagre i Risskov. Området er yderst børnevenligt med lukkede veje, grønne områder og stisystemer. Der er under 100 meter til skov, stor legeplads og boldbane. Desuden er der gåafstand til Egå Engsø, Mollerup Golfbane, flere gode ind­købs­mu­lig­he­der, Ellevangskolen, masser af dag­in­sti­tu­tio­ner og gode bus­for­bin­del­ser og letbane til Aarhus C.

Indretningen samt kvaliteten er perfekt til den krævende familie med et stort lyst køkken-alrum, fire gode værelser, to badeværelser, bryggers og entré.

Villaen har gennemgået en større renovering i 2021, hvor alle klinker i huset er skiftet til store italienske klinker fra Flisegalleriet Hesseldahl. Køkken, bryggers og begge badeværelser er moderniseret med nyt Invita inventar og nye hårde hvidevarer.

I det store lyse køkken/alrum er der flotte italienske klinker, højt til loftet, som i resten af huset, og ikke mindst nyt, lækkert køkken fra Invita efter mo­der­ni­se­rin­gen i 2021. Børneafdeling med to regulære værelser og med tilhørende badeværelse. For­æl­dre­af­de­ling med tilhørende stort badeværelse. Begge badeværelser er her med samme stilfulde italienske klinker samt nye elementer med hvid­pig­men­te­re­de ege­træs­lam­me­ler fra Invita. Lys og lækker stue med plads til den store sofagruppe. Kontor. Bryggers med nye elementer fra Invita og med separat indgang fra carport. Der er desuden behagelig gulvvarme i hele huset.

Den syd/vestvendte terrasse er stedet at tilbringe forår og sommer. Her er der sol og læ fra morgen til aften og mange gode grillaftener i vente. Haven bestående af buske, rhododendroner og en græsplæne, omkranset af en høj ligusterhæk, er nem at holde ved lige.

Til huset hører desuden stor muret dobbelt carport, så man i regnvejr kan parkere og gå tørskoet ind i huset. Udover et godt redskabsskur finder man også et stort loftrum til opbevaring over hele carporten.

Alt i alt et gennemført hus med fokus på detaljerne og med den skønneste placering.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Sommerlund

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

tso@edc.dk61 39 34 9858 58 71 18EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå