Villa fra EDC

Bushøjvej 242

8270 Højbjerg

5.498.000 kr.

4/3 rum, 112 m²

Skøn 2-plans villa i børnevenligt område

På den lukkede Bushøjvej i Holme ligger denne velindrettede toplansvilla med skøn udsigt over det flotte grønne område Holme Bypark. Ejendommen er opført i 1974 og har bl.a. nyt tag fra 2020. Boligen byder på to gode plan med funktionelle løsninger der giver plads til hele familien – både nu og i fremtiden. Indretningen er perfekt til både små og store børn og giver mulighed for separat forældre- og børneafdeling.

Boligens entré er rummelig og lys og fordeler jer enten til underetagen eller videre ud i boligens øvre plan. I stueplan er der soveværelse og to gode værelser – alle med indbyggede skabe, badeværelse med både bruseniche og badekar samt boligens hjerterum – det store, åbne køkkenalrum og stue, som med sydvendt facade har masser af dagslys og en skøn ugeneret udsigt. Herfra er der udgang til haven med to velplacerede og stenbelagte terrasser, hvor det er oplagt at nyde solrige dage i godt selskab.

Boligens højloftede underetage vil fungere helt optimalt som teenage- eller ar­bejds­af­de­ling, da den byder på stor fordelingsgang, to store disponible rum – det ene med gulvvarme, stort fli­se­ba­de­væ­rel­se, vaskerum samt baggang med egen indgang fra boligens frontfacade. Udover solrige terrasser byder haven på en stor, regulær og privat græsplæne med flere frugttræer, og her er der virkelig plads til at børnene kan boltre sig og gode stunder kan nydes sammen.

Her er altså tale om en skøn og funktionel villa, der med sin beliggenhed i et roligt kvarter, byder på en lækker udsigt med lys og luft omkring sig. Indkøb klares let i Føtex og Rema1000 som ligger få hundrede meter herfra, og stille villaveje og stisystemer leder jer trygt til og fra både børnehave og vuggestue, de nærtliggende skoler og til et utal af forskellige idrætsak­ti­vi­te­ter ved Lyseng Idrætsanlæg.

Man bor desuden med kort afstand til Aarhus midtby med dens mange muligheder for shopping og kulturelle tilbud samt nær Mar­se­lis­borgsko­ve­ne, og den skønne kystlinje ved Aarhusbugten.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech