Villa fra EDC

Capellavej 25

8270 Højbjerg

9.800.000 kr.

6/4 rum, 138 m²
Købsaftale underskrevet

Smuk gen­nem­renove­ret villa med fantastisk udsigt

Villaen ligger højt beliggende på en fredelig villavej i det eksklusive Stjernekvarter. Her venter der køber en lys og velindrettet 3-plans villa. Villaen er smukt gen­nem­renove­ret, med arkitektonisk stilmæssige løsninger og eksklusive materialevalg. Ejendommens grund på 800 kvadratmeter, byder på en spændende have, præget af skønne terrasser, hvor at udelivet virkelig kan nydes. Indendørs er der hele 287 etagemeter fordelt på 3 plan, hvor at udsigten kan nydes helt til Brabrand sø. Villaen har smukke ege­la­mel­plan­ke­gul­ve i næsten alle opholdsrum, samme smukke klinker i baderum samt bl.a. Vola armaturer, nyere el (bortset fra garage) og nyere vvs, samt Duka ventilation i underetagens to disponible rum.

På stueetagen er der en flot og præsentabel entre. Et stort nyere køkken-alrum og en fantastisk stue, med et skønt lysindfald, hvorfra der også er udgang til terrasse. På stueplan findes også tre værelser, hvoraf det ene er et oplagt soveværelse, med egen udgang til terrasse. De to andre værelser kan bruges som henholdsvis børneværelser, kontor, walk-in closet mm. Det flotte badeværelse på stueplan er også af nyere stand.
Op til førstesalen er en smuk nyere skulpturel egetræstrappe med glasværn. Førstesalen er smukt udnyttet med i alt 50 kvadratmeter, fordelt på to store lyse disponible rum, med dejlig udsigt. Førstesalen er ikke anmeldt til myndighederne.
Underetagen - som desuden har egen indgang - er indrettet med to store disponible rum med udgang til nyere etableret terrasse for 2016. I underetagen findes også et stort renoveret badeværelse fra 2017, et flot vin-rum, værksted og vaskerum.
Villaens store terrasser mod syd og vest, giver anledning til mange solrige og hyggelige stunder. Mens at der i den lukkede have, er god plads til at børnene kan lege frit omkring.
Til ejendommen tilhører der også en flot nyere dobbeltcarport, som bag denne har en stor garage på hele 36 kvadratmeter.

Med en beliggenhed på Capellavej, er der kort afstand til alt, hvad børnefamilien skal bruge i hverdagen. Tilmed er der kun få minutters gang til Mindeparken, Marselisborg Skov og Slotspark, Jysk væddeløbsbane, Aarhus Stadion, skole, daginstitution, ind­købs­mu­lig­he­der samt stranden og Aarhus C.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech