Villa fra EDC

Ny Moesgårdvej 47

8270 Højbjerg

8.500.000 kr.

5/4 rum, 250 m²

Smuk 3-plans villa på attraktiv beliggenhed i Skåde Bakker

Flot arkitekttegnet villa i 3 plan beliggende i naturskønne omgivelser tæt på Mar­se­lis­borgsko­ven, stranden og med kort afstand til golfbanen. Denne markante rød­sten­se­jen­dom med sortglaseret tegltag rummer 343 m2 eta­ge­kva­drat­me­ter og yderligere 63 m2 garage/multirum, som pt. er indrettet som separat ’’boligenhed’’. Boligen er beliggende på en dejlig kuperet grund med udsigt over Aarhus by og bugt, og har skønne solrige terrasser, hvor det er oplagt at nyde gode stunder.

Ejendommen har i 2011 og 2012 gennemgået to­tal­renove­ring med om- og tilbygning, så den i dag fremstår i god stand. Villaen er indrettet med hall med lyse klinker på gulv og flot trappeløb til 1. salen og underetagen. I stueetagen er der adgang til lys stue med flotte gulve og pejseindsats samt udgang til terrassen. Unoform køkken med god skabsplads og hårde hvidevarer af høj kvalitet. Fra køkkenet er der åben forbindelse til stor spisestue, og fra både køkken og spisestue er der udgang til terrassen. For­æl­dre­af­de­lin­gen består af et soveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til eget stort badeværelse med brus og badekar. Stueplan rummer yderligere pænt gæstetoilet med hvid sanitet.

Førstesalen består af charmerende stue med synlige bjælker til kip og udgang til flere balkoner. Dejligt kontor, hvorfra der er udsigt over Aarhus havn. Badeværelse med bruseniche og pænt lyst skabs­ar­ran­ge­ment. Dertil et stort værelse med masser af lysindfald og flot udsigt. Underetagen er med to store disponible rum, begge med godt lysindfald. Dertil kommer et tekøkken med hvide elementer, et dejligt bryggers med god plads til vasketøj samt pænt og stort badeværelse med tilhørende sauna. Den tidligere garage er inddraget som et separat ’’boligenhed’’. Der er ter­mostat­sty­ret gulvvarme i alle rum i hele ejendommen.

Udendørs er der en lukket terrasse, hvor hele familien kan holde sommerfest og nyde den udendørs spa, som i øvrigt er med opvarmning, og også kan nydes om vinteren. Ejendommen er ud mod vejen omkranset af en herskabelig git­terjerns­port, som er forberedt til porttelefon. En imposant bolig, der skal ses.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech