Villa fra EDC

Jonasdalen 16

8300 Odder

5.995.000 kr.

5/3 rum, 178 m²
Åbent hus med tilmelding 4. jun. 10:00 - 16:00

Unik og totalrenoveret ejendom tæt på centrum

Velkommen til denne smukke ejendom, med en beliggenhed som er svær at finde meget bedre i Odder!
Jonasdalen er et yderst populært og børnevenligt kvarter, hvor du kan nyde roen på den lukkede villavej. Samtidig er der kun få minutters gang til grønne områder, skov, legepladser samt skole og børnehave/vuggestue. Her er også ind­købs­mu­lig­he­der og shopping inden for kort gåafstand.

Ejendommen er renoveret fra ende til anden med gode kvalitetsvalg og med respekt for det gamle udtryk. Der er en god sammenhæng i hele ejendommen, hvor lyse materialevalg er et godt match til de massive egeplank fra Hørning Parket, der er overalt i ejendommen – både oppe som nede. Udvendigt har huset et herskabeligt udtryk med store trappeopgange, muret gesims som den oprindelige fra 1939 og kvist.

Du bliver budt velkommen i en praktisk entré, som fører dig direkte ind i det fantastiske køkkenalrum. Her er en dejlig lys og åben rumfornemmelse i forbindelse med husets stue og spisestue. Køkkenet fra Invita, er holdt i flotte hvide elementer, med fine detaljer i lyst træ samt en lækker Corion bordplade som giver en perfekt finish til et smukt køkken. I stueplan finder man et lækkert badeværelse med fritstående badekar. Her er igen tænkt på lækre valg af klinker og inventar der matcher hinanden.
Selv trappeopgangen er renoveret med respekt for den gamle ejendom og stil, hvor den gamle ydermur står rå og giver et fedt udtryk. Selvfølgelig også i massiv eg.
Første salen byder på en hyggelig repos med højt til loftet og godt lysindfald fra de elektriske ovenlysvinduer. Herfra er der adgang til soveværelse med direkte adgang til stort walk-in, hvor der rent faktisk er plads til både tøj og påklædning. Badeværelset er med dobbeltbrus og dob­belt­hånd­vask. Desuden er der to gode, regulere værelser. Over værelse og walk-in er der en stor hems.
Kælderetagen er gravet ud, så den er fuld funk­tions­dyg­tig med en loftshøjde på 2,3 m², gulvvarme overalt og selvfølgelige fuldt isoleret. Der er to disponible rum, men gjort klar til at man nemt kan lave et tredje. I kælderen findes også et lækkert badeværelse med brus og dobbeltvask.

Huset ligger godt placeret på grunden. Det ligger lidt tilbagetrukket, så man ugeneret kan opholde sig i haven. Her er flere gode terrasser med udsigt, bålsted og et hyggeligt orangeri med mulighed for at dyrke lidt grønsager og forlænge den danske sommer.
Sidst, men bestemt ikke mindst, er der den store lukkede garage. Heller ikke her er der sparet på hverken materialer eller detaljer med epoxygulv med gulvvarme, trykluftsanlæg og udsug­nings­mo­tor. Her er altså plads til et godt værksted, hobbyrum og en god fest. I garagen er der desuden et køligere viktualierum og et toilet. Der er et naturligt lysindfald med de tre ovenlysvinduer og spots til det sidste lys.

Her er altså tale om en sjældent udbudt ejendom, hvor der ikke er gået på kompromis i renoveringen, ligesom placeringen midt i byen og grønne omgivelser også er kompromisløs.

Fakta om Odder (23.626 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
30,32
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.415 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.836 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.733 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
83003524
Boligareal
178 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.008 m²
Antal etager
4
Byggeår
1939
Ombygget
2018
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
3.454 kr.
Pris/m²
44.081 kr.
Liggetid
291 dage
Pris
5.995.000 kr.
Prisudvikling
-8,00 %
Kælder
71 m²
Vægtet areal
136 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
300.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.948 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.633 kr.
Læs mere om boliglån

Ikke blot en bolig, men et hjem

Det er vigtigt for mig, at kunden føler sig tryg i at overlade salget af deres hjem til mig. Jeg ser ikke bare en bolig, men et hjem.

Christina Rye

Ejendomsmægler, MDE, HD-r

chrye@edc.dk50 47 79 3786 56 15 26EDC Ejendoms Centret A/S