Villa fra EDC

Skolegade 52, Hou

8300 Odder

1.895.000 kr.

5/4 rum, 144 m²
Solgt

Familievilla med god placering tæt på vandet

Denne villa på 144 m², har en rigtig god planløsning, her er god plads til familien. Villaen er beliggende tæt på alle hverdagens fornødenheder.
Indendørs byder villaen på entre med fordeling til alle boligens øvrige rum. Her er fire gode værelser, viktualie-/depotrum, badeværelse med brus og gulvvarme, lyst køkken og spisestue i åben­for­bin­del­se med hyggelig stue. Her er også et bryggers med plads til opbevaring og va­ske­fa­ci­li­te­ter.
Her er to luft-til-luft varmepumper og cen­tral­støv­su­ger.
Udendørs er der ved­li­ge­hol­del­ses­ven­lig have, hovedsageligt græs, så her er god plads til leg om det er fodbold, trampolin eller gynger man ønsker. Her er en stor overdækket terrasse mod sydøst, her kan man nyde den danske sommer med grill og hygge for familie og venner, mens børnene leger i haven.

Hou er en hyggelig havneby med det hele - skole til og med 6. klasse, institutioner, indkøb, svømmehal og meget, meget mere. Naturen kommer tæt på, og din gå-rute kan både være i skov og på strand. På havnen kan du nyde en is fra det populære Mosters ishus, eller spise mad på den hyggelige café. Du kan også tage færgen til både Samsø og Tunø.
Beliggenheden er med kort afstand til skole og hallen med alverdens sport­sak­ti­vi­te­ter. Der er også kort afstand til stranden og det hyggelige, maritime havnemiljø ved lystbådehavnen. Du kan gå til bus­stop­pe­ste­det, der kan køre dig til Odder, hvor der er videre forbindelser til Horsens, Skanderborg og Århus.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kurt Birger Svit

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

kurt@edc.dk40 25 30 6140 25 30 61EDC Ejendoms Centret