Villa fra EDC

Ballenvej 26, Ballen

8305 Samsø

2.850.000 kr.

6/5 rum, 178 m²

Moderniseret villa 500 m fra populære Ballen

Stor rummelig moderniseret ejendom, med særdeles attraktiv beliggenhed i gåafstand, ca. 500 m, fra det populære Ballen med badestrand, lystbådehavn, gode spisesteder, caféer, tøjbutikker, kunsthåndværk, dag­lig­va­re­bu­tik m.v.Der er gode fær­ge­for­bin­del­ser til Sjælland, ca. 1 km fra ejendommen, og til Jylland fra Sælvig (Hou og Aarhus), ca. 9 km fra ejendommen.

Ejendommen, der er tidligere stuehus til en land­brugs­e­jen­dom, blev i 2017 totalt ombygget og istandsat, så den i dag fremstår som en moderne velisoleret bolig med masser af plads.
Boligen indeholder stort køkken/alrum/stue, åbent til kip og med fint lysindfald. Mod vest tilbygget havestue, hvorfra der er udgang til meget stor fliseterrasse og store have. Entré med god skabsplads, badeværelse med bruseniche, klinkegulv samt 2 gode soveværelser. Varmekilden er fjernvarme, og der er gulvvarme i hele stueplan (unit mv. i skab i entréen)e.
Fra køkken/alrum/stue fører kvart­svings­trap­pe til 1. salen der rummer 3 gode værelser, repos samt badeværelse med bruseniche og linoleum på gulv.
Huset ligger på meget stor grund – 5994 m² – åbent med vid udsigt over markerne mod syd. På grunden er der lille udhus og ældre legehus (disse bygninger fremgår ikke af BBR).

Ejendommen udlejes gennem bureau og sælges med indbo til fortsat uændret udlejning. Kontakt mægler for yderligere oplysninger om udlejningen.

Ejendommen er beliggende udenfor lands­by­af­græns­nin­gen og kan ikke udstykkes. Ejendommen kan lovligt anvendes til fritidsbolig efter Planlovens regler.

Tæt på sælgerne

Jeg mener det er vigtigt at være tæt på sælger i hele processen så sælger ikke føler sig overladt til sig selv.

Peter J. Lund

Afdelingschef, Ejendomsmægler, cand. jur., MDE

pjl@edc.dk58 58 74 33EDC Samsø A/S