Villa fra EDC

Storegade 9, Pillemark

8305 Samsø

1.425.000 kr.

7/3 rum, 226 m²

Nedlagt land­brugs­e­jen­dom med stor grund i landsby

Nedlagt land­brugs­e­jen­dom på meget sjælden og stor grund midt i landsbyen Pillemark. Herfra er der knap 2 km til Samsøs hovedby, Tranebjerg, som byder på indkøb, skole, læge samt masser af for­e­nings­ak­ti­vi­te­ter. I næsten samme afstand ligger havet mod vest og på vejen dertil, lige uden for Pillemark, ligger byens møllebakke hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt over øen.
Den store og spændende grund på hele 4.263 m2, fordeler sig vest for huset ned til byens hovedgade og hele vejen mod nord/øst til skellet ud mod markerne hvor man har et rigtig fint udsyn til den flotte natur.
Huset der er placeret centralt på grunden er bygget sammen med en meget stor udbygning som tidligere har fungeret som stald.
Beboelsen indeholder i stueplan 3 stuer, hvoraf de 2 af stuerne er med brændeovn og den ene med udgang til haven mod vest. Derudover er der entré med trappe til 1. sal, køkken, soveværelse, badeværelse med gulvvarme samt diverse rum med teknik og vaskemaskine og endelig viktualierum med kælder. Den meget rummelige 1. sal er udnyttet i 2007. Her er pæne fyrretræsgulve, loft til kip med synlige bjælker og desuden et fantastisk lys fra de mange vinduer. 1. salen er indrettet med 2 værelser, en meget stor stue samt lille toilet. Der er 2 muligheder i huset for opgang til 1. salen. Huset opvarmes med luft til vand varmepumpe med supplerende varme fra de 2 brændeovne.
Omkranset af gårdspladsen er bl.a. den meget store udbygning som er delt af et stort portrum; den rummer rigtig mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Sammenbygget, er en stor garage hvor der også her er gode muligheder for opbevaring samt plads til bilen. Derudover er tidligere hønsehus, ombygget til hobbyrum, med kælder.

Bygningerne ligger fint tilbagetrukket fra hovedgaden, og det første man ser når man kører ind ad den lange indkørsel er det klassiske, flotte stuehus med de 2 skorstene; bygget i gule mursten og tag af eternit.
Den meget spændende have emmer af plads til udfoldelse og grønne fingre. Her er masser af frugttræer, et væld af buske og planter, stor urtehave, lille dam og mange gode kroge med mulighed for læ og skygge.

Tryghed og god service!

For mig er det vigtigt at kunderne føler sig trygge når der tages store beslutninger ved enten køb og salg

Stina Elkhøj Kristensen

Salg & Vurdering

stkr@edc.dk58 58 74 54EDC Samsø A/S