Villa fra EDC

Horsevænget 41

8310 Tranbjerg J

3.995.000 kr.

8/4 rum, 223 m²
Fantastisk beliggenhed

Flot og ind­flyt­nings­klar storvilla i Horsevænget!

Oprindeligt byggeår er 1976 med tilbygning fra 1984, og med et samlet boligareal på hele 223 m2, er denne bolig af helt særlig kaliber. En traditionel planløsning krydret med en helt unik tilbygning i 2 plan, sender denne bolig videre i kategorien - "dem er der ikke mange af." Flot anlagt have opdelt i pryd- og urtehave. Smukt harmonisk udtryk med mørke mursten mod hvid facade. Carport samt indkørsel med plads til parkering. Huset er beliggende i et super attraktivt kvarter med stisystem til skole, institution, indkøb og meget mere.

Fra entreen har du adgang til husets gæstetoilet, samt indgang til stuen. I stuen kan du tilgå en udestue, hvor der er vinduesparti hele vejen, så lyset falder flot ind i den store stue. I stuen er der skønne rå vægge og flot lysindfald, og plads til en masse hyggelige stunder, samt en spisekrog.
I stuen har du også adgang til et stort hvidt tidløst HTH-køkken fra 2018, som inviterer til samvær, mens madlavningen står på, fordi der samtidig er plads til spisekrog.
Fra køkkenet kan tilgås et værelse, samt adgang til bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og plads til opbevaring. I bryggerset bliver du ført videre ind til badeværelset, hvor der både er badekar og bruseniche, og samtidig adgang til endnu et værelse. Mellemgang/entre fordeler praktisk til husets to store værelser samt 1.sal, hvor ekstra værelse/hyggelounge eller stue til teenageren kan indrettes.

Vidunderlig og velplejet have med prydbede og urtehave. Mod vest - i hele husets længde, finder du delvis overdækket terrasse med masser af plads til hygsomme stunder.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Tom Holst

Indehaver/Ejendomsmægler MDE

th@edc.dk40 18 53 7586 72 00 88EDC AROS