Villa fra EDC

Kunnerupvej 128, Kolt

8361 Hasselager

3.995.000 kr.

5/4 rum, 152 m²

Flot fuldmuret villa - noget udover det sædvanlige

På Kunnerupvej 128 finder du denne super moderne og fuldmuret villa. - 100 % tidssvarende indretning og helt igennem kreds for øjet.
Villaen er beliggende i familievenligt kvarter med gode naboer og masser af legekammerater til børnene.
Skolen, dag­lig­va­re­ind­køb og dag­in­sti­tu­tio­ner er i nærheden og kan nås ad stisystemer. Masser af muligheder for fri­tidsak­ti­vi­te­ter for hele familien. - Altså er der alt, hvad en moderne børnefamilie har behov for i hverdagen i gå-/cykelafstand.

Når du åbner døren til entreen/forstuen, bliver du mødt af dette arkitektoniske, flotte hjem i forskudte niveauer. Boligen har 4 soveværelser, og 2 badeværelser, hvor det er oplagt at lave forældre- og børneafdeling.

Fra entréen finder du et stort og rummeligt køkken/alrum med ovenlys. I køkken/alrummet har du den hyggeligste lille brændeovn, der er med til at give rummet varme og personlighed. Super lækkert Boform-køkken med god plads og alt i hårde hvidevarer.

I køkkenalrummet er der udsigt, samt tilgang til hyggelig terrasse. Denne terrasse er super lækker, fordi den er i flere niveauer, som giver en helt unik følelse. Fra terrassen er der adgang til plæne, hvor der er plads til leg og hyggelige fa­mi­lie­ak­ti­vi­te­ter.

4 trin ned fra alrum har du en skøn stue, med en stem­nings­ska­ben­de pejs. I denne stue er der rig mulighed for at skrue hyggen op på maks. På den anden side af stuen har du for­æl­dre­af­de­ling som består af en stort soveværelse med et super lækkert og moderne badeværelse.

Til ejendommen hører stor carport, samt en stor garage med god plads til bil, opbevaring og hobby.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Tom Holst

Indehaver/Ejendomsmægler MDE

th@edc.dk40 18 53 7586 72 00 88EDC AROS