Villa fra EDC

Jupitervej 17

8370 Hadsten

2.950.000 kr.

4/3 rum, 135 m²

Fantastisk beliggenhed i Hadsten!

Er det Jeres drøm at bo centralt i Hadsten, hvor alt der er nødvendigt for at få hverdagen til at gå op, er indenfor kort gåafstand? Så skal I helt sikkert bo her på Jupitervej 17!

Her får I nemlig en rigtig fin bolig på 135 kvm og med en meget anvendelig kælder, hvor der er god plads til hobbyrum eller te­e­na­ge­af­de­ling. Men pas på, de bliver nok svære at komme af med igen, hvis de først får lov at indrette sig her.

Boligen fremstår rigtig fin og velholdt. Stueplan er stort set nyrenoveret gennem de sidste par år, med bl.a. nyt køkkenalrun fra 2020, som binder køkkenet og stuen rigtig godt sammen. I stueplan findes også 3 rigtig gode værelser samt et fint badeværelse og gæstetoilet. Fra stueplan er her også en rigtig fin udsigt, og der er mulighed for at sætte sig ud på den lille altan og nyde denne. Der er også udgang fra stuen til en rigtig hyggelig terrasse, hvor der er masser af læ.

Bilen er der også blevet plads til, her er der nemlig hele 32 kvm garage, hvor der både er plads til bil og et lille værksted. Eltavle og kraftstik i garage er forberedt til fremtiden til elbillader. Fra garagen er der direkte adgang til resten af huset, så du kan altså komme tørskoet ind og ud med unger og købmandsvarer. Resten af kælderen er indrettet med 3 store, disponible rum samt godt fællesrum. Der er også endnu et stort badeværelse med spa i kælderen.

Boligen byder på lave for­brugs­om­kost­nin­ger, idet der er lave varmepriser i Hadsten og idet boligen er forsynet med solcelleanlæg fra 2020, som dækker store dele af elforbruget, incl. elbil.

Går vi udenfor, er der en god have, som vender mod syd, så der er altså rig mulighed for at nyde solen det meste af dagen, imens børnene leger i haven!

Hele denne herlighed er beliggende i hyggeligt og populært villakvarter i Hadsten by. Byen byder på gode dag­in­sti­tu­tio­ner, folkeskoler, gymnasium og hånd­vær­ker­sko­le. Der er gode tog- og bus­for­bin­del­ser til både Aarhus og Randers, og vil du benytte motorvejen, kommer du også nemt på denne. Lyder det alt sammen som noget for dig? Så ring med det samme og bestil en fremvisning.

Gode rammer for en ny begyndelse.

Mit navn er Jens-Christian også kaldet JC. En af mine kerneværdier er at sikre en tryg bolighandel, da jeg tror på, at det skaber de bedste rammer for en god start på en ny begyndelse for både køber og sælger. For mig symboliserer hjemmet et samlingspunkt, hvorfor trygge rammer er essentielt.

Jens Christian Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler

jc@edc.dk53 62 42 3386 98 36 00EDC Huset Hadsten