Villa fra EDC

Smedebakken 44, Hadbjerg

8370 Hadsten

1.398.000 kr.

7/6 rum, 224 m²

Charmerende ejendom i skønne Hadbjerg!

Her på Smedebakken 44 har du en unik mulighed for at skabe en bolig helt efter eget hoved. Dette kan ske ved at modernisere det allerede eksisterende hus, eller du kan vælge at vælte dette og bygge helt nyt. Der kan evt. også være mulighed for at udstykke den store grund, så der kan komme to boliger. Der foreligger en gældende lokalplan, der forbyder udstykning af ejendommen. En eventuel udstykning vil kræve en dispensation fra lokalplanen fra kommunen og det er ikke noget, vi kan indestå for, vil kunne lade sig gøre.

Den eksisterende bolig fremstår med masser af sjæl og charme, herunder bl.a. synlige bjælker flere steder, og har du hænderne skruet godt på, og har en stor værktøjskasse, kan du her få en bolig ud over det sædvanlige. Boligen indeholder i dag en entré med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og med trappe op til 1. salen. Endvidere er der stort køkken med spiseplads samt værelse og badeværelse. Går man et trin ned, ender man i den hyggelig stue, hvorfra der er udgang til skøn, overdækket terrasse. 1. salen er indrettet med hele 5 værelser, toilet og trapperepos. De 2 største af værelserne har 2 hyggelige alkover, som jeg er sikker på ethvert barn vil elske.

Biler, cykler, barnevogne og almindelig opbevaring er her også god plads til, idet der er både en 51 m2 garage samt en 18 m2 udhus.
I garagen er der i dag et fyr, som giver mulighed for alternativ varme til huset, hvilket er fordelagtigt i denne tid, hvor gaspriserne er stigende.
Favrskov Kommune oplyser ved borgermøde for Hadbjergs beboer d. 08.09.2022, at de påbegynder at tilslutte fjernvarme til Hadbjerg i foråret 2023, og det forventes at alle husstande, der ønsker det, er tilsluttet i foråret 2024. Sælger oplyser at hun ønsker at betale til dette. Derfor giver det dig mulighed for, at få en billigere varmekilde.

Hele denne herlighed er beliggende på en i alt 1.990 m2 stor grund, kun 100m fra Hadbjerg Hundeskov/Folkeskov. Grunden har flere gode hyggekroge og skønne gamle træer. Der er også en kæmpe græsplæne med rig mulighed for at ungerne kan boltre sig, hvad enten det er med boldspil, trampolin, hule-byggeri, eller hvad de nu finder på. Jeg tror, at det vil blive her, halvdelen af Hadbjergs unger vil komme til at befinde sig!

Er du ikke bekendt med Hadbjergs mange goder, kan jeg her kort fortælle, at byen byder på en meget velfungerende skole, vuggestue, børnehave, mange dagpleje-mødre og Høst-hallen med mange aktiviteter. Der er også både kirke og forsamlingshus i byen, der generelt har et utrolig godt sammenhold. Vi befinder os få km. fra Hadsten, hvor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der samt god mulighed for at benytte offentlig transport både med tog og bus. Der er ligeledes kun få km. til E45, således at du hurtigt kan komme videre ud i verdenen.

Har ovennævnte skabt din interesse, må du endelig sige til, så får vi aftalt en fremvisning af denne ejendom med de mange muligheder!

Gode rammer for en ny begyndelse.

Mit navn er Jens-Christian også kaldet JC. En af mine kerneværdier er at sikre en tryg bolighandel, da jeg tror på, at det skaber de bedste rammer for en god start på en ny begyndelse for både køber og sælger. For mig symboliserer hjemmet et samlingspunkt, hvorfor trygge rammer er essentielt.

Jens Christian Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler

jc@edc.dk53 62 42 3386 98 36 00EDC Huset Hadsten