Villa fra EDC

Søhøjparken 11, Spørring

8380 Trige

5/4 rum, 194 m²
Solgt

Familievilla fra 2020 med fantastisk lysindfald og udsigt til natur - Bygget af Hybel

Velkommen til Søhøjparken 11 – En skøn og ind­flyt­nings­klar familievilla i et roligt og børnevenligt kvarter for enden af en lukket vej. Her får I en rummelig villa på hele 194 bo­lig­kva­drat­me­ter med ven­ti­la­tions­an­læg der giver et godt indeklima, gulvvarme i alle rum (ikke i depot ved køkken) samt akustiklofter som giver en behagelig akustik i hele huset.

Her får I en villa med plads til hele familien, hvor sam­lings­punk­tet er det store og lyse køkken-/alrum med ovenlysvinduer og spots samt masser af plads til det store spisebord. Herfra er der ligeledes udgang til den sydvestvendte have og terrasseområde. Køkkenet fremstår i stilrent design med mørke skuffer som giver en flot kontrast til det lyse rum. Her får I alt i hårde hvidevarer samt en praktisk Quooker 5-i-en vandhane. Herfra er der ligeledes udkig til grønne marker og flot natur. Fra alrummet er der adgang til den rummelige stue med god plads til so­faar­ran­ge­ment og tv-møbel.
Derudover byder husets fordelagtige planløsning på en for­æl­dre­af­de­ling med et stort soveværelse, eget walk-in og badeværelse med separat brus. Fra soveværelset er der ligeledes udgang til et dejligt terrasseområde med udkig over grønne marker. Derudover en god børneafdeling der via for­de­lings­gan­gen giver adgang til 3 gode værelser, et stort badeværelse med separat brus samt et praktisk bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter.

Udendørs får I flere gode ter­ras­se­om­rå­der der giver mulighed for at nyde alle solens timer døgnet rundt samt et dejligt ved­li­ge­hol­del­ses­nemt græsareal med trampolin og plads til boldspil. Derudover en dobbelt carport med indbygget isoleret redskabsrum med plads til opbevaring.

Boligen er beliggende i et nyere børnevenligt kvarter i Spørring. Spørring er en by i udvikling, og må i den grad siges at være børnevenligt miljø. Med blot få minutters kørsel til Trige finder I bl.a. indkøb, børnehus med børnehave og vuggestue, boldbaner, SFO m.m. Der kører skolebus til og fra Bak­ke­gårds­sko­len i Trige flere gange dagligt samt offentlig transport til henholdsvis Aarhus og Randers.

Lyder dette interessant for jer, så kontakt EDC på tlf. 86 10 73 99 og hør mere!

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82103642
Boligareal
194 m²
Vægtet areal
206 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.050 m²
Antal etager
1
Byggeår
2020
Energimærke
A2015
Liggetid
44 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Olesen

Indehaver, ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

laol@edc.dk21 51 68 81EDC Poul Erik Bech AROS

EDC Poul Erik Bech AROS

Randersvej 25, 8200 Aarhus N

821@edc.dk86 10 73 99